Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Gladiátoři ve šlágru ligy schytali lekci od pražských Lions. Výsledek 13:48 znamená první prohru

Už dlouho to nezažili. Gladiátoři museli poprvé v prvoligové sezóně okusit hořkost porážky. Ve šlágru Paddock ligy, souboji dosud neporažených, podlehli favoritovi Prague Lions 13:48. Vysočina však i nadále zůstává v čele východní skupiny nejvyšší soutěže.

Jestliže se Gladiators v předchozích utkáních prezentovali ostrým startem do zápasu, tento scénář se v sobotu neopakoval. Lions byli dobře připravení a kromě pevné obrany zaznamenali během první čtvrtiny i svůj první touchdown, pro který si doběhl quarterback Michael Hayes. Na něj během druhé čtvrtiny navázal krátkým runem Lukáš Růžek. Gladiátoři se ale zvedli, Reggie Langford našel v end zóně Petra Čermáka, který připsal první domácí touchdown. Podobnou spolupráci ale na druhé straně napodobili Hayes s receiverem Jiřím Kohutem - 7:20.

Zřejmě klíčový moment utkání nastal ve třetí čtvrtině. Gladiátoři měli na dosah další bodovou akci, avšak ani na čtvrtý down neproměnili. Odpověď Pražanů na sebe nenechala dlouho čekat, Hayes opět našel Kohuta a bylo to 7:27. Jiskřičku naděje pak ještě vykřesala pěkná akce na ose Langford - Miroslav Koudela, která znamenala druhý, ale jak se později ukázalo poslední touchdown domácích. Obrana Lions nenechala ani nadále ofenzívu Vysočiny rozběhnout a těžce pracujíc, ale unavená obrana inkasovala v závěrečné čtvrtině ještě dva touchdowny.  

Vysočina Gladiators - Prague Lions 13:48 (0:7, 7:20, 6:7, 0:14)

 

Foto Facebook / Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, Prague Lions, americký fotbal, Kraj Vysočina, Michael Hayes, Petr Čermák

Gladiátoři ve šlágru ligy schytali lekci od pražských Lions. Výsledek 13:48 znamená první prohru | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.