Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokejbalisté vstupují do play-off, v neděli po obědě vyzve béčko SK Jihlava soupeře z Kyjova

Do nejdůležitější části sezóny vstupují v neděli druholigoví hokejbalisté SK Jihlava "B". Startuje totiž čtvrtfinále play-off a rezerva jihlavského klubu v něm vyzve soupeře z Kyjova.

SK Jihlava obsadila po základní části v tabulce čtvrté místo, a tak ve čtvrtfinále vyzve pátého v pořadí - HBK Kyjov. Půjde o zajímavý střet dvou rozdílných celků. Zatímco Jihlava se pyšní nejlepší obranou soutěže, Kyjov disponuje nejlepším útokem. Pro SK mluví vzájemné zápasy z letošní sezóny, ve kterých dokázal třikrát zvítězit: 4:2, 6:5p a 7:1.

Proti sobě se tak postaví procentuálně nejlepší brankář ligy Daniel Bártů a nejproduktivnější hráč soutěže Matěj Fraňo. Druhý zmíněný se dostal také v Extralize mezi TOP 10 nejproduktivnějších hráčů a společně s dalšími spoluhráči se pyšní zkušenostmi z nejvyšší soutěže, ale také samotné reprezentace.

Rytíři z Kyjova se prezentují běhavým hokejbalem, při kterém nutí hrát soupeře rychle ze strany na stranu. Největší hrozba pak přichází od zmíněného kanonýra Fraňa, ale velmi dobré statistiky má také brankář Kučera.

To na druhé straně SK trápí v letošní sezóně koncovka, a tak se jistě nebude chtít pouštět se svým soupeřem do otevřené hry. Před trenérem Fejtem stojí také otázka, v jakém složení jeho tým nastoupí. Béčko totiž v posledních týdnech sužuje marodka.

Čtvrtfinále se hraje na dva vítězné zápasy. Série startuje v neděli 5. května na hokejbalovém hřišti pod autobusový nádražím od 14 hodin.

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, hokejbal, druhá liga, play-off, Kyjov, čtvrtfinále, playoff, hokejbalista, HC Dukla Jihlava, Rytíři Kladno

Hokejbalisté vstupují do play-off, v neděli po obědě vyzve béčko SK Jihlava soupeře z Kyjova | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.