Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Béčko SK Jihlava porazilo brněnské Buldoky 4:2 , v čele druhé hokejbalové ligy jsou ale Jihlava Flyers

Druhá liga pokračovala dalším kolem na Vysočině, kam přicestovali brněnští Buldoci. V důrazném zápase se pak z výhry radovalo béčko SK Jihlava, které tak bodovalo posedmé v řadě a patří mu třetí příčka druholigové tabulky. Jejich městští rivalové, Flyers, po výhře v prodloužení a prohře okupují i nadále první místo.

Výhra jihlavských hokejbalistů SK se nerodila lehce. Za vytrvalého deště se hrála urputná bitva, ve které nechybělo velké množství osobních soubojů, přesilových her a také několik zápletek. V první třetině to pak byly ofenzivní hody, kdy v rozmezí pěti minut padlo hned pět branek. Těsný výsledek 3:2 pak trval i přes několik velkých příležitostí na obou stranách až do 37. minuty, kdy dal definitivní tečku skóre benjamínek Hubert Herman.

Výhra posunula Jihlavu na průběžné třetí místo, naopak Brnu se vzdálil postup do vyřazovací fáze.

„Utkání stálo hodně sil, protože se hrálo hodně do těla, běhalo se z jedné strany na druhou, do toho to nepříjemné počasí. Pro nás to byly ubojované tři body, protože za stavu 3:2 tam mělo Brno asi tři velké příležitosti. Podržel nás brankář Ježek, který naskočil po dlouhé pauze. V týdnu se pak musíme připravit na Hodonín, kde to bude velmi náročné utkání a možná i klíčová záležitost jara,“ má jasno centr první formace Zeman.

SK Jihlava “B“ – HBK Bulldogs Brno “B“ 4:2 (3:2, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Střecha (Vala), 9. Střecha, 10. Král (Anděl), 37. Herman H. – 5. Šír (Burian, Špaček), 9. Nazad.

Rozhodčí: Hovorková, Ščudla. Vyloučení: 4:5. Využití: 1:0. Diváci: 43. Střely na branku: 30:31.

Jihlava: Ježek – Anděl, Zbořil, Harasim, Vala, Dolejší, Tomek – Koudelka, Zeman, Král – Střecha, Hlavatý, Apeltauer – Herman H., Fatrdla, Smutný. Trenér: Fejt.

Brno: Čapka (Kružík) – Nazad, Omasta, Závodský, Mrkývka – Burian, Šír, Špaček “A“ – Szotkowski, Dvořák “A“, Hruška – Šplíchal, Šidla, Slouka.

Foto SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, hokejbal, druhá liga, Philadelphia Flyers, HC Dukla Jihlava, Kraj Vysočina, HC Kometa Brno, Bulldogs Brno

Béčko SK Jihlava porazilo brněnské Buldoky 4:2 , v čele druhé hokejbalové ligy jsou ale Jihlava Flyers | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.