Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Basketbalisté BC Jihlava po čtyřech prohrách slaví vítězství, vyloupili Havířov

Basketbalisté BC Vysočina absolvovali dlouhou cestu do Slezska, aby v rámci 14. kola první ligy čelili domácímu Havířovu. Hosté však duel úspěšně zvládli, po předchozích čtyřech porážkách znovu okusili chuť vítězství. Výhrou 78:71 se zároveň postarali o první body zvenku v této sezóně.

V první čtvrtině měli navrch domácí basketbalisté, kteří velmi dobře kombinovali, a obrana si často nevěděla rady. Po změně obranného systému se ale tým z Vysočiny zlepšil a na konci prvního poločasu se dokázal soupeři na přiblížit na jeden bod.

Nástup BC Vysočina do druhého poločasu byl drtivý, téměr okamžitě se hosté dostali do vedení, které v jednu chvíli bylo až čtrnáctibodové. Zde hledejme určující moment pro konečný výsledek, protože vedení už nepustili. Třetí čtvrtinu jsme zakončili basketbalisté z Vysočiny devítibodovým rozdílem.

V poslední čtvrtině si hosté rozdíl udržovali, ale ale po dvou to bylo rázem o 4 body. Přesto si koncovku zkušeně pohlídali a závažnější drama nepřipustili. 

Rok 2015 zakončují basketbalisté na sedmé příčce první ligy. V prvním zápase příštího roku přivítá BC Vysočina tým z Pardubic.

TJ Start Havířov - BC Vysočina 71:78 (19:15, 15:18, 12:22, 25:23)

Sestava a body hostů: Šoula 29, Melski 17, Novák 14, Číha 11, Knetl J. 6, Strážnický 1, Dokulil, Sedmík, P. Knetl, Široký.

 

 

Foto www.bkjihlava.cz

Štítky basketbalista, Havířov, Jihlava, BC Vysočina, Slezsko, Kraj Vysočina, BK Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Basketbalisté BC Jihlava po čtyřech prohrách slaví vítězství, vyloupili Havířov | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.