Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Podruhé v sezóně doma. Jihlavský výběr malé kopané přivítá ve čtvrtek večer celek Olomouce

S cílem udělat další krůček k vytoužené "bedně" bude vstupovat jihlavský reprezentační výběr malé kopané do čtvrtečního souboje s Olomoucí. Tu v rámci dalšího kola Superligy malé kopané přivítají v 19 hodin na umělé trávě v ulici Na Stoupách

Po úspěšných dvou sezónách, kdy jihlavský výběr atakoval čelní příčky Superligy, neslevil ze svých cílů ani v probíhajícím ročníku. Po čtyřech odehraných zápasech (dva výhry, dvě porážky) patří týmu z Vysočiny čtvrté místo. „Pokud  chceme dál pomýšlet na nejvyšší pozice v soutěži, potřebujeme utkání s Olomoucí zvládnout za tři body,“ má jasno jihlavský trenér Lukáš Staněk.

Ovšem Olomouc nebude snadným soupeřem, za Jihlavou zaostává na šestém místě pouze o skóre. „Letošní ročník Superligy naznačuje vyrovnanost všech zúčastněných. Ukazuje, že ztrácí všechna družstva, stále mají všechny týmy o co hrát,“ je si vědom Staněk. Co se týče Olomouce, po loňské premiérové sezóně má už víc zkušeností se zápasy v Superlize. Takže jde o to vnutit hostům náš styl hry,“ nastiňuje taktiku na soupeře.

Pro Jihlavu půjde teprve o druhý domácí zápas v ročníku. Ten první v září se proti Pardubicím přílš nevydařil, skončil prohrou 2:4. „To utkání jsme si prohráli sami svojí nedisciplinovaností,“ vzpomíná jihlavský lodivod a inspiraci si bere z dosud posledního duelu v Praze. „I v tomto utkání jsme byli málo produktivní, to je aspekt, který rozhodne i čtvrteční zápas. Musíme být soustředěnější ponaučit se z předchozích nezdarů,“ uzavírá.

Štítky malá kopaná, SK Sigma Olomouc, Evropská Superliga, FC Vysočina Jihlava, FK Pardubice, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podruhé v sezóně doma. Jihlavský výběr malé kopané přivítá ve čtvrtek večer celek Olomouce | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.