Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jihlavan Daniel Kavka byl nominován do české reprezentace malého fotbalu pro MS v Tunisku

Pozoruhodného sportovního úspěchu dosáhl čtyřiadvacetiletý Daniel Kavka, který byl nominován do reprezentačního výběru České republiky v malém fotbale. Hráč jihlavského týmu Sedmík Some si tak zahraje na říjnovém mistrovství světa v africkém Tunisku.

Český tým, který vévodí evropskému pořadí v malém fotbale, oznámil finální nominaci na mistrovství světa v malém fotbale, které svoje brány otevírá již 6. října. A v týmu je oproti červnovému ME v Brně hned pět nových, nebo staronových tváří, včetně jihlavského Daniela Kavky. Čtyřiadvacetiletý hráč týmu Sedmík Some tak navázal na dva roky starou nominaci Jakuba Götha a Robina Demetera, kteří se účastnili mistrovství světa v USA.

„Rozhodnutí o finální nominaci opět, jako vždy, nebylo jednoduché. Celý realizační tým se nakonec shodl na konečné podobě reprezentace, kromě některých hráčů, které nepustily zdravotní, nebo pracovní povinnosti, jsme se rozhodli okysličit tým dvěma hráči z U21, konkrétně Danielem Kavkou a Janem Rosůlkem," popisuje nominaci její generální manažer Luděk Zelenka.

Český tým odlétá do Tuniska ve čtvrtek, o dva dny později se utká v úvodním utkání se silnou Francií. Dále pak v této těžké skupině prověří naše borce Austrálie a Argentina. Utkání lze sledovat na ČT Sport.

Foto Malá kopaná Jihlava

Štítky fotbal, Tunisko, mistrovství světa, Česko, USA, Brno, Luděk Zelenka, Francie, Austrálie, Argentina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavan Daniel Kavka byl nominován do české reprezentace malého fotbalu pro MS v Tunisku | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.