Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Gladiátoři opět na domácím hřišti! V sobotu vyzvou Přerov k souboji o první příčku třetí ligy

Druhé domácí utkání Vysočiny Gladiators bude zřejmě klíčové pro nasazení do play-off třetí ligy. V sobotu totiž do Jihlavy zajíždějí přerovští Mammoths, kteří jako jediní mohou domácí Gladiátory sesadit z doposud první příčky tím, že jim připraví první porážku v sezóně.

Přerov patří v rámci třetí ligy k elitním týmům a jejich dosavadní bilanci třech vítězství kalí jediná prohra od Gladiators. Dá se tedy očekávat, že se budou snažit tuto porážku oplatit v sobotním zápase. Tuto možnost ale domácí Vysočina Gladiators nehodlá připustit: „Na základě videoanalýzy jsme měli možnost porovnat, nakolik se jejich hra od našeho vzájemného zápasu změnila, jak moc zkoušejí nové akce,“ potvrzuje hlavní trenér Ondřej Paulus skutečnost, že předzápasové přípravě byla věnována maximální pečlivost.

„Ale ať už hrajeme s kýmkoli a vyhrajeme třeba vysokým rozdílem, stále vidíme soustu prostoru pro zlepšení,“ nehodlá lodivod Gladiators usnout na vavřínech. „Nepřipravujeme se pouze na další zápas, ale i s výhledem na další sezóny. Proto čím větší posun uděláme v průběhu této sezóny, o to míň práce budeme mít v budoucnu,“ dodává.

Na minulý domácí zápas s Hellboys dorazilo na fotbalový stadion v ulici Na Stoupách celkem 630 diváků a podobná návštěva se čeká i tentokrát. „Kluci z toho byli velmi příjemně překvapeni a možná se to trochu podepsalo na pomalejším startu do zápasu. Ale častokrát to v americkém fotbalu bývá, že v první třetině se oba týmy oťukávají, moc se neriskuje, přibližuje trenér Ondřej Paulus. 

Ten pro sobotní zápas bude postrádat dlouhodobě zraněného náhradního quarterbacka Ondřeje Vítka, do sestavy se naopak vrací udravený cornerback Jan Veselý.

Klíčový zápas o první příčku jižní skupiny třetí ligy se odehraje v sobotu 3. června od 17 hodin na fotbalovém hřišti v ulici Na Stoupách.

 

Foto Facebook Vysočina Gladiators

Štítky Přerov, Vysočina Gladiators, FC Vysočina Jihlava, Jan Veselý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiátoři opět na domácím hřišti! V sobotu vyzvou Přerov k souboji o první příčku třetí ligy | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.