Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Vysočina Gladiators v neděli vstupují do odvetných zápasů. Prodlouží v Budějovicích sérii vítězství?

První polovina základní části vyšla americkým fotbalistům Vysočina Gladiators výtečně. Po třech výhrách vedou tabulku jižní skupiny třetí ligy a s nadějí vzhlížejí k odvetným zápasům. V neděli 21. května odehraje tým z Vysočiny utkání v Českých Budějovicích s tamními Hellboys.

Právě proti Jihočechům si před dvěma týdny připsali Gladiators doposud poslední vítězství. Šlo přitom o první zápas před domácím publikem: „Diváci byli skvělí, přišlo jich spoustu a jenom nekoukali, ale aktivně fandili,“ váží si podpory více než šesti set fanoušků Jiří Brychta, linebacker Gladiators. „Nám to ale na začátku paradoxně svázalo nohy, nedařilo se nám. Až od druhé čtvrtiny to bylo lepší, začali jsme hráli naši hru,“ vrací se stručně k průběhu posledního utkání.   

„Tentokrát budeme chtít do utkání vstoupit určitě méně nervozně než naposledy. V obraně si dáme pozor na věci, které nám dělaly problémy, a v útoku si snad budeme počínat klidněji,“ vypočítává Brychta momenty, které mají vést k dalšímu vítězství. „V Budějovicích chceme určitě vyhrát, abychom si do semifinále play-off zajistili výhodu domácího prostředí,“ netají se ambicemi elitní obranný hráč.

Do nedělního utkání s určitostí nastoupí i Ondřej Hodač, který doléčil svoje zdravotní neduhy. Chybět bude naopak quarterback Karel Vítek, jehož potíže jsou dlouhodobějšího charakteru. Na marodce ho nově doplní cornerback Jan Veselý.

Čtvrtý zápas sezóny se odehraje v neděli 21. května ve 14 hodin v Českých Budějovicích.

   

Foto Facebook Vysočina Gladiators

Štítky České Budějovice, Vysočina Gladiators, Kraj Vysočina, Karel Vítek, Jan Veselý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Gladiators v neděli vstupují do odvetných zápasů. Prodlouží v Budějovicích sérii vítězství? | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.