Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Vysočina Gladiators se letos poprvé představili doma, nad Hellboys vyhráli přesvědčivě 36:7

Tři zápasy, tři vítězství. I po prvním domácím zápase sezóny je bilance týmu amerického fotbalu Vysočina Gladiators stoprocentní. Proti Budweis Hellboys po celé utkání vedli a v závěru vedení ještě zvýraznili na konečných 36:7. Zůstávají tak v čele jižní skupiny třetí ligy.

Na domácí třetiligovou premiéru Gladiátorů dorazilo více než šest stovek diváků a ti v první čtvrtině bodovou akci neviděli. Oba týmy brzdily nepřesnosti a ztráty. K první bodové akci došlo čtyři minuty po začátku druhé čtvrtiny, když Ondřej Pavlas našel pasem Vojtěcha Mašitu a ten zaznamenal první touchdown dne. Jihočeský soupeř povedenou akcí snížil, ale ještě do poločasu zachytil Mašita 37yardový pas od Pavlase a do kabin se odcházelo za stavu 16:7.

Ještě o deset yardů delší přihrávku proměnil v touchdown a zvýšení náskoku Petr Čermák. O další bodové akce připravila Gladiators jistá nedisciplinovanost, trestných yardů bylo až přespříliš. Přesto domácí tým vedl utkání k poklidnému vítěznému konci. Velmi dobrou činnost obrany podpořila útočná vozba dvěma běhovými touchdowny ve čtvrté čtvrtině. Nejprve se tímto způsobem prosadil Stanislav Benc a poté Gabriel Havelka.

Vysočina Gladiators předvedli dobrý týmový výkon a navnadili početné davy svých příznivců k návštěvě dalšího domácího zápasu, který se odehraje 3. června proti Přerovu Mammoths. Nejbližší utkání ale odehraje tým z Vysočiny 21. května v Českých Budějovicích proti tamním Hellboys. 

Vysočina Gladiators - Budweis Hellboys 36:7 (0:0, 16:7, 6:0, 14:0)    

Foto Petr Mašek

Štítky Vysočina Gladiators, Petr Čermák, Přerov Mammoths, Stanislav Benc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Gladiators se letos poprvé představili doma, nad Hellboys vyhráli přesvědčivě 36:7 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.