Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Lukáš Krpálek slaví premiérový triumf v nejvyšší váhové kategorii, ovládl Gran Prix v Turecku

Hodně rychle se judista Lukáš Krpálek usadil mezi špičkou i nejvyšší váhové kategorii. Jihlavský rodák dominoval na Grand Prix v Antalyi, když s přehledem porazil všechny svoje soupeře.

Krpálek se velmi dobrými výkony prezentoval už měsícem a půl v Düsseldorfu, kde při ostré premiéře mezi pořízky v kategorii nad 100 kg skončil pátý. V turecké Antalyi si počínal ještě lépe, když v žádném ze svých soubojů nenašel přemožitele. 

Český judista využíval své osvědčené zbraně - boji na zemi. Tímto způsobem vyradil všechny svoje protivníky. V osmifinále Chen Sheng Mina z Tchaj-wanu a ve čtvrtfinále Rusa Tumenova. O moc déle nevydržel v semifinále ani Srb Čulum, teprve finále proti Krakoveckému z Kazachstánu bylo dramatické. Asiat byl první polovinu zápasu lepší, ale závěr patřil opět Krpálkovi a česká výprava mohla slavit.

Triumf Lukáše Krpálka je dobrým signálem vzhledem k nadcházejícímu mistrovství Evropy. To startuje za dva týdny ve Varšavě.

Foto Budějcká Drbna | Zdroj ČTK

Štítky Lukáš Krpálek, Turecko, Antalya, Grand Prix, váhová kategorie, Tchaj-wan, Kazachstán, Düsseldorf, Evropa, Varšava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lukáš Krpálek slaví premiérový triumf v nejvyšší váhové kategorii, ovládl Gran Prix v Turecku | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.