Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Florbalistky se do národního finále první ligy nepodívají. SK Jihlava v rozhodujícím finále podlehl Brnu

Sobota rozhodla, že se florbalistky SK Jihlava se do národního finále první ligy nepodívají. Ve třetím rozhodujícím zápase finálové série východní části první ligy totiž neuspěly proti Bulldogs Brno, které ovládlo první dvě třetiny zápasu a po výsledku 5:9 se mohly radovat právě jeho hráčky.

První třetina, která byla herně i střelecky v první třetině vyrovnaná, skončila vítězstvím soupeře z Brna v poměru 3:0, čímž byl stanoven ráz celého zápasu. Přestože Jihlavanky v konečném součtu byli střelecky aktivnější, mnohem produktivnější byl soupeř z Brna, který v druhém dějství přidal dalších pět branek. To sebedůvěře SK nepřidávalo, přesto se domácí hráčky v poslední třetině vzepjaly k částečné korekci výsledku utkání, který nakonec nebyl tak hrozivý.

„I přes prohru tak je celkové druhé místo ve východní části krásným umístěním, za který se s týmem, který byl složen nově před sezónou, rozhodně nemusíme stydět. Ba naopak, je potřeba si uvědomit plný potenciál a ještě na něm více zapracovat, abychom příště vyhrály i to poslední utkání sezóny,“ okomentovala prohru i celou sezónu trenérka Dana Horníčková.

SK Jihlava - itelligence Bulldogs Brno 5:9

Branky: 34. a 60. Pavlicová, 42. Svobodová, 54. Urbanová, 60. Jandátová - 28., 32. a 50. Žáková, 18. a 37. Koláčková, 3. Sekaninová, 9. Štěrbová, 24. Detková, 28. Anna Bachratá. , 

Rozhodčí: Zbyněk Pěnička - Michal Šafář. Diváků: 124.

Konečný stav série: 1:2

Foto Facebook SK Jihlava

Štítky finále, SK Jihlava, Brno, Bulldogs Brno, florbalista, Anna Bachratá, Michal Šafář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalistky se do národního finále první ligy nepodívají. SK Jihlava v rozhodujícím finále podlehl Brnu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.