Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

Florbalistky SK Jihlava vyřadily Vysoké Mýto a postoupily do finále východní části první ligy

V nejkratší možné době si florbalistky SK Jihlava zajistili účast ve finále východní části první ligy žen. Po vyřazení FBŠ Jihlava 2:0 na zápasy si o víkendu stejným poměrem poradily i s hráčkami z Vysokého Mýta. Na soupeře do finále si SK Jihlava ještě musí počkat.

Do druhého kola play-off si SK Jihlava vybral soupeřky z Vysokého Mýta. Atmosféru vyřazovacích bojů podpořilo jak v sobotu, tak v neděli velké množství fanoušků.

Do domácího utkání vlétly hráčky SK hodně svižně, hodně rychle vedly 2:0 a i přes snížení soupeřek držel po první třetině dvoubrankový náskok. Přestože Vysoké Mýto ještě jednou snížilo, Jihlavanky udržely náskok až do konce. Navzdory celkem jednoznačnému výsledku byl zápas velmi vyrovnaný, soupeř byl velmi bojovný a nedovolil domácím ani na chvíli oddych.

Jestliže byl sobotní zápas nebyl jednoduchý, pak nedělní byl pro Jihlavu opravdu těžký. I tentokrát SK udeřil jako první, když první přestávku orámoval celkem třemi brankami. Houževnaté Vysoké Mýto to ale nijak nezneklidnilo a trpělivou a nátlakovou hrou nakonec skóre zápasu vyrovnalo. V závěru však tým z Vysočiny přece jen odskočil na rozdíl dvou gólů, který už s vypětím všech sil udržely.  

SK Jihlava - FTC Vysoké Mýto 5:2 (3:1, 1:1, 1:0)

Branky: 5. a 35. Sedláčková, 3. Rychlá, 12. Svobodová, 51. Pavlicová - 9. Minářová, 26. Svobodová.

FTC Vysoké Mýto - SK Jihlava 5:7 (0:2, 2:2, 3:3)

Branky: 26. Jandátová vlastní, 27. a 47. Svobodová, 50. Prokešová, 52. Šatníková - 20., 21, 28. a 46. Pavlicová, 20. Minářová vlastní, 59. Běhounková, 60. Bednářová.  

Foto Facebook SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, Vysoké Mýto, finále, FBŠ Jihlava, florbalista, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalistky SK Jihlava vyřadily Vysoké Mýto a postoupily do finále východní části první ligy | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.