Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

Začaly se prodávat vstupenky na další biatlonový Světový pohár na Vysočině

Začal prodej vstupenek na biatlonový Světový pohár v Novém Městě na Moravě, který se uskuteční od 6. do 9. března 2025. Zatím jsou vstupenky přednostně dostupné pro fanoušky, kteří ve Vysočina Areně navštívili některý z předchozích závodů SP nebo letošní mistrovství světa. Předprodej pro širokou veřejnost začne 18. října.

V Novém Městě se pojede ve čtvrtek 6. března sprint mužů, o den později bude následovat sprint žen. Sobota bude věnovaná stíhacím závodům obou kategorií a v neděli budou na programu štafety mužů a žen.

Nejlevnější vstupenky na jeden závod začínají na 200 korunách, jsou na tribuny u trati. Na hlavní tribuny na stadionu lze lístky pořídit za 600 a 750 korun na jeden ze závodů ve všední den, případně za 1100 korun na víkendové závody, u nichž pořadatelé očekávají největší zájem fanoušků.

K dispozici jsou také balíčky na celý víkend, které stojí od 500 do 2700 korun, nebo permanentka na všech šest závodů. Ta v běžném vstupném vyjde na 800 až 4000 korun. Před všemi tribunami budou velkoplošné obrazovky, aby diváci měli bez ohledu na svoji pozici přehled o dění v závodě.

Mistrovství světa v biatlonu pořadatelé zvládli a fanoušci byli skvělí. Jaký byl šampionát?

V neděli 18. února skončilo v Novém Městě na Moravě Mistrovství světa v biatlonu. Pro Vysočinu největší sportovní událost desetiletí, pro domácí i zahraniční fanoušky obrovský zážitek. Jaký byl šampionát, který trval jedenáct dní?

Nejnáročnější fanoušci si mohou pořídit VIP vstupenky, které jim vedle exkluzivních pozic na tribuně A na stadionu zajistí také přístup do vytápěného VIP stanu s cateringem a volným výběrem alkoholických i nealkoholických nápojů.

Vysočina Arena je v kolotoči Světového poháru vyhlášená skvělou atmosférou. Na letošní mistrovství světa navzdory nepříznivému počasí přišlo během devíti závodních dní 210 681 fanoušků. Na poslední Světový pohár, který se v Novém Městě na Moravě konal v březnu 2023, dorazilo za čtyři dny 86 tisíc diváků.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto www.biatlon-info.sk

Štítky biatlon, Vysočina Arena, Nové Město na Moravě, vstupenky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začaly se prodávat vstupenky na další biatlonový Světový pohár na Vysočině | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.