Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

V pátek začíná největší florbalový turnaj na jihu Čech

South Bohemia HB Beton Cup, jak zní oficiální název turnaje, se od pátku do neděle uskuteční v Jindřichově Hradci. Jedná se o čtvrtý ročník tohoto turnaje a zúčastní se ho spousta regionálních klubů, ale také několik týmů z nejlepších soutěží v České republice i za hranicemi.

Z Jihočeského kraje se mužské části turnaje zúčastní Písek, Dačice, domácí Jindřichův Hradec, Česká Krumlov, ale také budějčtí Štíři. I v ženské části najdeme regionální celky jako Jindřichův Hradec, Soběslav či Tábor.

Celý turnaj odstartuje v pátek v 8:00 zápasem mezi Telčí a Košicemi. Ve stejný čas začínají zápasy jak v sobotu, tak nedělní play-off. Vše vyvrcholí nedělním finále od 18:00. Hrát se bude ve sportovní hale v Jindřichově Hradci.

Více informací a přesný program naleznete na webových stránkách turnaje www.sbcjh.cz.

Zúčastněné týmy

Muži:
FK Slovan Jindřichův Hradec, FBC Český Krumlov, FBC Štíři České Budějovice, FbO Florko Košice, Spartak Pelhřimov, FBC Sokol Písek, TJ Centropen Dačice, FbC 98 Chomutov, ASK Bystřice nad Pernštejnem, TJ Sokol Telč, FBK Piráti Sokol Chrudim, FBC Česká Lípa.

Ženy:
FK Slovan Jindřichův Hradec, Florbal Soběslav, FBC Spartak Přerov, 1. FbK Tábor, FBC Mikuláš Prešov.

Napsal Aleš Skok

Štítky Česko, Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj, Česká obec sokolská, Český Krumlov, Písek, Soběslav, Dačice, Telč, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pátek začíná největší florbalový turnaj na jihu Čech | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.