Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Po dvou prohrách přišla výhra, Gladiators vysoko zvítězili ve Znojmě

Téměř po měsíci američtí fotbalisté Vysočiny znovu okusili, jak chutná výhra. Dlouho stoprocentní bilance byla ukončena dvěma porážkami, ale v předposledním kole Snapbacks ligy výrazně vyhráli ve Znojmě poměrem 14:40. Základní část uzavřou Gladiators příští týden pro brněnským Aligátorům.

Předchozí vzájemný zápas ovládli Gladiators dominantním způsobem, podobně to vypadalo i o druhé červnové neděli. Ve Znojmě se jako první bodově prosadili hosté, z hranice jednoho yardu donesl míč pro touchdown Blackwood, o chvilku později se stejný kousek povedl i quarterbackovi Dundáčkovi - 0:13.

V nastoleném trendu pokračovala Vysočina i ve druhé čtvrtině. Hned dvakrát se v ní dlouhým field goalem prosadil Kodým, který v zápase mimochodem celkem čtyřikrát potvrdil touchdown spoluhráče úspěšným extra pointem. Když po dalším kratším běhu skóroval Hlach, byl poločasový stav 0:26.

Zkraje druhého poločasu se bodovou akcí blýskla i obrana, po interceptionu do end zóně doběhl Leština. Když pak Dundáček oslovil receicera Majerčáka, už se rodil debakl. Ten Znojmo v poslední čtvrtině zmírnilo. Dvakrát quarterback Callens nalezl ruce svých receiverů, jak Kubák, tak Vojtěch si svých touchdownech připsali velké yardy.

Znojmo Knights - Vysočina Gladiators 14:40 (0:13, 0:13, 0:14, 14:0) 

Ohodnoť článek

Foto Lukáš Vrábel

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po dvou prohrách přišla výhra, Gladiators vysoko zvítězili ve Znojmě | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.