Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Gladiators drží stoprocentní bilanci, nad Znojmem vyhráli jednoznačně 49:6

Vysočina Gladiators i nadále Snapbacks ligou procházejí jako nůž máslem. V sobotním televizním zápase jednoznačně porazili i Znojmo Knights. Výsledkem 49:6 udrželi stoprocentní bilanci a upevnili si už tak jasnou pozici v západní skupině soutěže.

Domácí vstoupili do zápasu ve velkém stylu a hned z prvního drivu se dostali do vedení. Gladiators se rychle dostali do red zóny, odkud quarterback Dundáček našel Mašitu, který zaznamenal svůj první touchdown v zápase. Znojmo ale vzdorovalo, ke konci prcní čtvrtiny si vytvořili pozici, kterou zúročili zkraje té druhé, kdy na 7:6 snížil kratším během Callens.

Přesto se ale ve druhé části hry rozjela domácí ofenzíva na plné obrátky. Další pěkný pasový touchdown si připsala dvojice Dundáček - Mašita. Do poločasu se pak ještě dvakrát během do end zóně zaskvěl sám Dundáček, který tak, spolu s dvoubodovou konverzí, stanovil průběžné skóre 27:6.     

Na obrazu hry se příliš nezměnilo ani po obrátce, Vysočina dominovala na obou stranách hřiště. V útoku se dlouhým pasovým touchdownem blýskl David Calta, jeho bratr Štepán jako člen special týmu zblokoval pokus o field goal a následně s míčem doběhl pro dalších šest bodů, které potvrdil dalšími dvě body Bezecný.

A byl to právě náhradní quarterback Bezecný, který v poslední čtvrtině 17yardovým během uzavřel skóre na konečných 49:6.  

Vysočina Gladiators - Znojmo Knights 49:6 (7:0, 20:6, 16:0, 6:0)

Ohodnoť článek

Foto Petr Milfait

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Snapbacks liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiators drží stoprocentní bilanci, nad Znojmem vyhráli jednoznačně 49:6 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.