Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Obhajoba titulu nevyšla. Gladiators po špatném úvodu zabrali, z výhry v Czech Bowlu se však radují pražští Lions

Cena pro vítěze Snapbacks ligy se stěhuje z Vysočiny do hlavního města. V nedělním Czech Bowlu se neopakoval loňský scénář, pražským Lions vyšel proti Gladiátorům úvod zápasu a i přes následné drama už vítězství nepustili

Odplata se minulý Czech Bowl se vydařila. Lions vstoupili do nedělního finále velkým tlakem a brzy se to projevilo i na výsledkové tabuli. První touchdown zápasu zaznamenal dlouhým během Žouželka, vedení Pražanů pak navýšil Janota, kter zachytil přihrávku Mumphreyho. Čtvrtinu snů pro Lions poté korunoval sám americký quarterback dalším během do end zóny.  

Když pak produktivní Žouželka runem přes celé hřiště navýšil ve druhé čtvrtině na 28:0, vypadalo to na debakl. Ale Gladiators se po katastrofálním úvodu nevzdali, ještě do poločasu snížil krátkým během Dundáček. Stejný hráč opět jednoyardovým během korigoval ve třetí čtvrtině na 28:14 a otevřel dramatické scénáře pro závěr zápasu.

Na rozdíl jediného touchdownu snížil v závěrečné čtvrtině vysočinský Reng, ale domácím v kritické chvíli pomohl během do end zóny opět Mumphrey. Jiskru naděje pak pro Gladiators vykřesal dvě minuty před koncem Hlach, ale další šanci na skórování už Vysočina nedostala. Minimálně na rok tak ze svých rukou pouští trofej pro vítěze Snapbacks ligy. 

Prague Lions - Vysočina Gladiators 35:29 (21:0, 7:7, 0:7, 7:15)

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Milfait

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga, Czech Bowl, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obhajoba titulu nevyšla. Gladiators po špatném úvodu zabrali, z výhry v Czech Bowlu se však radují pražští Lions | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.