Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Gladiators v přímém souboji o druhé místo porazili Přerov 35:13, semifinále play-off tak odehrají doma

Hráči Vysočiny Gladiators si semifinále Snapbacks ligy zahrají na domácí půdě. V předstihu o tom rozhodl nedělní zápas proti přerovským Mamutům, který byl přímým soubojem o druhé místo tabulky. Díky výhře 35:13 si toto umístění a zajistili hosté z Vysočiny.

Lépe do utkání vstoupili Moravané, protože Stokláskův pas našel Šuláka, který se zastavil až endzóně. Ofenzíva začala hostů fungovat až ve druhé části hry. Osvědčila se tradiční spolupráce quarterbacka Dundáčka a receicera Mašity. Ještě do poločasu otočili skóre nejprve 15metrovým a posléze i 45yardovým touchdownem - 6:14.

Bezpochyby nejhezčí akcí dne byla situace ze začátku třetí čtvtiny. Playmaker Dundáček tak dlouho hledal, na koho by nasměroval přihrávku až si cestu do end zóně proklestil sám téměř 70yardovým během. Momentum na straně Gladiators potvrdil vráceným punt returnem Calta, aby tuto akci doplnila dvoubodová konverze ve spolupráci Čermáka a Hlacha.

Právě Čermák byl adresátem krátké Dundáčkovy přihrávky chvilku poté a upravil už na 6:35. Snížení ve čtvrté čtvrtině v podání přerovského Zoubka již bylo labutí písní domácího týmu.  

Přerov Mammoths - Vysočina Gladiators 13:35 (6:0, 0:14, 0:21. 7:0)

Ohodnoť článek

Foto Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga, Přerov, semifinále, Kraj Vysočina, Přerov Mammoths

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiators v přímém souboji o druhé místo porazili Přerov 35:13, semifinále play-off tak odehrají doma | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.