Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Odveta za Czech Bowl pražským Lions vyšla, Vysočinu Gladiators porazili 19:35

Odveta za loňský Czech Bowl pražským Lions vyšla na jedničku. Obhajující mistry z Vysočiny dokázali zaskočit na jeho hřišti a výsledkem 19:35 jim připravili první domácí porážku za několik let. Tento výsledek se započítává jak do české Snapbacks ligy, tak do evropského poháru CEFL.

První bodovou akci utkání si připsali domácí, jejichž obrana si nejprve vynutila fumble, aby o chvíli později quarterback Pahos našel v end zóně Mašitu. Poté dominovaly obě defenzívy a na další body si diváci museli počkat až do čtvrtiny. V té dva touchdowny zaznamenali Pražané - nejprve quarterback Humphrey oslovil Janotu a o tři minuty později i dalšího receivera Kadlece. Poločasové skóre však bylo nakonec skoro vyrovnané, na rozdíl jednoho bodu totiž snížil dvě přesnými field goaly domácí Kodým.  

Do druhého poločasu ale Gladiators vstoupili velkou chybou, punter nezachytil míč a pro hosty, konkrétně pro running backa Žouželku už nebyl problém donést ho do end zóny. Vysočina kontrolovala akcí po ose Pahos - Calta, druhý jmenovaný zachycenou přihrávkou korunoval tlak domácích. Ti následně nevyužili další dobré pozice v útoku, netrefili field goal a od té doby se to zašlo sypat. Nejenže Janota využil dalšího Humphreyho pasu, ale následně se zranil i domácí tvůrce hry Pahos. V poslední čtvrtině Lions navýšili vedení do běhové akci Humphreyho a další komplikace při své cestě za vítězstvím, i díky fumblu Gladiators, nepřipustili.

Vysočina Gladiators - Prague Lions 19:35 (7:0, 6:14, 6:14, 0:7)

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Milfait, Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Snapbacks liga, Czech Bowl, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odveta za Czech Bowl pražským Lions vyšla, Vysočinu Gladiators porazili 19:35 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.