Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Béčko SK Jihlava vstoupilo do Jihomoravské hokejbalové ligy výhrou 2:1 nad Starým Brnem

Během sobotního odpoledne zasáhla do nové sezóny jihomoravské Ronhill ligy rezerva SK Jihlava. V repríze loňského finále vyzvala na svém hřišti rivala HSK Staré Brno. V rušném a dramatickém zápase nakonec slavili domácí po vítězství 2:1 úspěšný vstup do dalšího ročníku.

První třetina se nesla v opatrném duchu a oba týmy vycházely ze zabezpečené defenzívy. Přesto museli být oba brankáři v pozoru. Více práce měl nakonec brněnský Marek, jenž zneškodnil do té doby největší šanci Průchy.

Ve druhé třetině se poté hodně vylučovalo, ale ani jeden z týmů početní výhody nevyužil. V prostřední části hry se navíc i hosté dostali do vyložené příležitosti, když unikli domácí obraně do přečíslení. Naštěstí pro domácí uhájil čisté konto brankář Ježek. Následně Jihlava přečkala i dvě slepené přesilovky, a tak se diváci ani po dvou třetinách branky nedočkali.

To se změnilo v posledním dějství hry, kdy ve 37. minutě v početní výhodě propálil obránce Anděl vše, co mu stálo v cestě. O čtyři minuty bylo ještě veseleji. Otevřené hry Brna využil v samostatném úniku Fejt, jenž nadvakrát překonal bezmocného Marka. Poté se na hřišti strhla hromadná bitka vyvolaná šarvátkou Apeltauera se Šmardou. Rozhodčí poslali předčasně pod sprchy tři hráče, mezi nimi i brankáře Ježka a jelikož v tu dobu nebyl na střídačce druhý brankář, musel se do výzbroje převléci hráč z pole Anděl. Ten za svá záda propustil jednu střelu z hole Trötzmüllera, následný závěrečný tlak už Jihlavští přežili bez újmy.

Další zápasy čeká týmy z MHbL tuto středu! Jihlava bude od 14 hodin hostit na svém hřišti Titány z Tišnova.

SK Jihlava "B" - HSK Staré Brno 2:1 (0:0, 0:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 37. Anděl Vl. (Zbořil, Fejt), 41. Fejt - 44. Trötzmüller Jiří. Rozhodčí: Chytil, Jeletz. Vyloučení: 21:18. Navíc Ježek 2+OK, Koudelka 2+OK, Habermann OT (všichni SKJ), Šmarda L. 2+OK a Jandourek OT (oba HSK). Využití: 1:1. Střely na branku: 24:31. Diváci: 30.

Jihlava: Ježek - Anděl, Zbořil, Jiskra, Fatrdla, Křivan, Habermann - Hlavatý, Zápotočný "C", Smutný Rad. - Koudelka, Apeltauer, Průcha - Fejt, Materna, Pavlas.

Brno: Marek - Dmytryszyn, Gavenda, Jandourek, Trötzmüller Jan, Trötzmüller Jiří - Baláč, Novák, Řezáč - Smrž, Šmarda L., Šmarda M. "C".

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky FC Zbrojovka Brno, SK Jihlava, FC Vysočina Jihlava, anděl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Béčko SK Jihlava vstoupilo do Jihomoravské hokejbalové ligy výhrou 2:1 nad Starým Brnem | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.