Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Gladiátoři opět vítězní, silnou Ostravu porazili 33:18

Gladiators i ve druhém zápase sezóny potvrdili roli favorita a zdatného soupeře z Ostravy porazili 33:18. Společně s pražskými Lions jsou jediným doposud neporaženým týmem. Lví podíl na dnešní výhře měl runningback Jan Dunovský, který zaznamenal čtyři touchdowny.

Do prvního domácího zápasu letošní sezóny vstoupila Vysočina velmi dobře. Poté, co ubránila útok Ostravy, trpělivě postupovala hřištěm a připravila pozici pro Jana Dunovského, který dvanáctiyardovým během otevřel skóre. Ale i Steelers se v útoku chytili, když Quevin Redding našel Jiří Ličku, který vyroval.

Domácí se dovední dostali znovu ve druhé čtvrtině. Clark Hazlett našel 25yardovou přihrávkou Jana Berana, kterému se podařilo dostat až do endzóny soupeře - 14:7. Ostrava snížila dlouhým field goalem, ale závěr poločasu patřil zase Gladiátorům. Dunovský totiž předvedl parádní běh skoro přes celé hřiště a upravil na poločasových 20:10. 

Ve třetím dějství se dlouho držely obrany, na obou stranách došlo k zastavení drivu na čtvrtý down. Přesto k jednomu touchdownu došlo - na svědomí ho měl opět domácí Dunovský, který využil skvělých bloků své ofenzivní formace a doběhl si pro 40yardový touchdown a navýšil skóre zápasu na 26:10.

Opět na dostřel se Ostrava dostala v poslední čtvrtině, kdy po předchozí ztrátě domácí ofenzívy oslovil Redding Adama Krále, který si věděl rady, a po dvoubodové konverzi to bylo 26:18. Více však už hosté nedokázali, naopak Gladiátoři svoje vítězství v závěru potvrdili. Opět se o to zasloužil nepolapitelný Dunovský.

Vysočina Gladiators - Ostrava Steelers 33:18

Ohodnoť článek

Foto Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Kittfort liga, Ostrava, Jan Dunovský, Jan Beran, Ostrava Steelers, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiátoři opět vítězní, silnou Ostravu porazili 33:18 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.