Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihlavské hokejbalové derby ovládl SK, městského rivala Flyers porazil 5:2

Kvalitní sobotní menu naservírovala jihlavským fanouškům druhá hokejbalová liga. V rámci městského derby se totiž proti sobě postavily mužstva SK a Flyers. V souboji tradičních rivalů sledovalo téměř sto diváků vítězství SK Jihlava v poměru 5:2.

V průběhu utkání se hra přelévala rychle ze strany na stranu, a tak byli po celou dobu brankáři v permanentním vytížení. Po dvou třetinách se však mezi střelce zapisovali pouze hráči SK - Král, Pošvic a Střecha tak zařídili svému týmu pohodlné vedení 3:0.

Nicméně Flyers nesložili zbraně a na začátku třetí třetiny po brankách Pospíchala se Schrekem snížili na rozdíl jediné branky. Ačkoliv Flyers sahali po vyrovnání, byl to naopak tým SK, jenž své vítězství pojistil brankou na 4:2. V posledních vteřinách hry pak ještě SK stvrdil vítězství střelou do odkryté svatyně. Během emotivní bitvy měli také brněnští rozhodčí plné ruce práce, když rozdali 46 trestných minut.

SK patří po čtyřech kolech první místo v tabulce, o které se dělí se Sudoměřicemi. Flyers se naopak krčí na samém konci ligové tabulky.

HBC Flyers Jihlava – SK Jihlava 2:5 (0:1, 0:2, 2:2)

Branky a nahrávky: 32. Pospíchal (Rezek), 33. Schrek (Lichtenberg) – 4. Král (Růžička), 21. Pošvic (Střecha), 30. Střecha (Pošvic), 43. Střecha (Pošvic), 45. Pošvic (Harasim).

Rozhodčí: Prudík, Ščudla. Diváci: 86.

Flyers: Falta – Kourek “C“, Homola, Benda, Kučera, Gregor, Havlíček – Brázda, Smutný, Jobák – Rezek, Souček, Pospíchal – Schrek, Lichtenberg, Strnad – Wolf.

SK: Čára (Ježek) – Jiskra, Zbořil, Harasim, Anděl, Koch, Mareš – Růžička, Zápotočný “A“, Král “C“ – Vávrů, Hlavatý M., Fejt – Pošvic, Hlavatý T., Střecha.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, Flyers, hokejbal, druhá liga, Philadelphia Flyers, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské hokejbalové derby ovládl SK, městského rivala Flyers porazil 5:2 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.