Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Jihlavský výběr porazil poslední Milovice a slaví broz v Superlize malého fotbalu

Suverénně dokráčela Jihlava za bronzovou příčkou v premiérovém ročníku DRFG Superligy malého fotbalu. V závěrečném čtrnáctém kole na domácím hřišti zdolala Milovice 7:4. Vysočina tak nedala šanci Blanensku, které pak stejně svůj duel v Brně prohrálo 4:5.

Domácí vlétli do zápasu jak se sluší a patří a již po 90 vteřinách šli do vedení, když gólmana Milovic Nováka propálil z Kučera - 1:0. Hosté se snažili hrát pečlivě odzadu a na své půli čekali na ataky Jihlavy. Tato taktika slavila úspěch až do 18. minuty, kdy na půli získal míč Demeter a po přečíslení obrany Milovic sám přidal druhou branku. Až potom vystrčili Milovičtí trochu více růžky a odměnou jim byla ve 22. minutě branka Froňka, jenž po úniku po pravém křídle rozesmutněl housličkami debutanta v jihlavské svatyni Jíchu.

Drama ovšem domácí nepřipustili a jejich odpověď byla hodně rázná. Ve 25. minutě se prosmýkl mezi 2 zadáky Göth a zpoza vápna přesně trefil pravý horní růžek a za další dvě minuty se prosadil Šuta a demolici milovické defenzívy dokonal ve 28. minutě křížnou střelou po zemi Vyskočil - 5:1.

Po přestávce už bylo až přiliš vidět, že si Jihlava jistá svojí kvality, a tak iniciativu převzali hosté. Domácí ubrali na tempu i napadání, často kazili přihrávky, což dostalo Milovice více do hry. Ve 35. minutě snížil Kropelnický na 5:2, ale s odpovědí přispěchal ve 43. minutě Vacek a upravil na 6:2. Do konce utkání se již obraz hry příliš nezměnil. Ve 45. minutě snížil opět Kropelecký na 6:3, v 52. minutě dal sedmou branku Jihlavy Vacek (7:3) a poslední slovo měl znovu střelecky disponovaný Kropelnický, který tak završil svůj hattrick - 7:4.

Jihlava – Milovice 7:4 (5:1)

Branky: 2. Kučera, 18. Demeter, 25. Göth, 27. Šuta, 28. Vyskočil, 43. a 52. Vacek – 22. Sabol, 35., 46. a 59. Kropelnický. Rozhodčí: Staněk – Kohout. Hráno bez karet.

Jihlava: Martin Jícha – Miloš Kriegsmann, Robin Demeter, Radim Šuta, Jakub Göth, Roman Vyskočil, Michal Vacek, Adam Průcha, Filip Dvořáček, Tomáš Vystrčil, Zdeněk Kučera.

Milovice: Libor Novák – Jan Bobek, Martin Sabol, Roman Čadek, Marek Kropelnický, Jan Krátký, Miloš Jokl, Marek Baran, Jakub Baran.

Foto Superliga malého fotbalu | Zdroj Malá kopaná Jihlava

Štítky Milovice, Jihlava, fotbal, Brno, Kraj Vysočina, okres Blansko, Michal Vacek, Zdeněk Kučera, Libor Novák, Martin Jícha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský výběr porazil poslední Milovice a slaví broz v Superlize malého fotbalu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.