Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Startuje Superliga malého fotbalu. Jihlava v neděli večer přivítá favorita z Brna

O víkendu startuje Superliga malé kopané a jihlavský výběr do ní vstoupí duelem s mistrem z Brna. Atraktivní zápas se hraje v neděli od 20 hodin na hřišti v ulici Na Stoupách.

Superliga po mnoha letech změnila kabát, když se rozdělila na východní a západní část po šesti týmech. Z každé skupiny pak postoupí čtyři nejlepší do závěrečného play-off, které rozhodne o celkovém prvenství. „Tyto změny vítáme jednoznačně pozitivně. Tento systém soutěž je určitě atraktivnější a zápasy budou mít náboj až do konce,“ kvituje úpravu hracího systému Ondřej Lapeš, prezident Malé kopané Jihlava.

A právě jihlavský výběr chce v soutěži hrát významnou roli. „My si dáváme cíle jen ty nejvyšší. Z našeho pohledu je východní část těžší a všechny zápasy budou nesmírně náročné. Půjdeme zápas od zápasu a uvidíme na co to bude stačit,“ přemítá Lapeš.

Jihlavský tým skončil v posledních dvou sezónách shodně na pátém místě, nyní tedy pošilhává přece jen o něco výš „Spoléháme na osvědčenou osu týmu, kterou doplňujeme o hráče, kteří se nám v danou chvíli hodí. Nemáme extra široký kádr,“ sděluje prezident a trenér v jedné osobě.

V prvním utkání nastoupí jihlavský výběr proti loňskému mistrovi z Brna, které bude opět zase největším favoritem soutěže. Zápas se hraje 30. srpna 2020 od 20 hodin na hřišti Na Stoupách.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Malá kopaná Jihlava

Štítky malá kopaná, Jihlava, Superliga, Brno, soutěž, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Startuje Superliga malého fotbalu. Jihlava v neděli večer přivítá favorita z Brna | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.