Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vysočina Gladiators vstupují do Paddock ligy, v neděli vyzvou Ústí nad Labem

Start Paddock ligy se kvapem blíží, již za tři dny nastoupí Vysočina Gladiators ke svému úvodnímu duelu proti Ústí nad Labem. V neděli odpoledne se jihlavskému publiku představí i několik last minute posil.

K týmu Gladiátorů se totiž v uplynulých týdnech připojila šestice hostujících hráčů z pražských Black Panthers, kteří nemohou letos odehrát svojí soutěž v Rakousku, kde normálně působí. Fanoušci amerického fotbalu se tak mohou těšit, že hráče z tohoto týmu budou vídat nejen v dresu Glads, ale i v několika dalších týmech Paddock ligy.

Příprava mužského týmu na start nejvyšší české soutěže vrcholila minikemp, nyní již vše směřuje k premiérovému zápasu proti Ústí na Labem Blades, který se odehraje v neděli 16. srpna od 15:45 na stadionu FC Vysočina. Vstup je za 50 Kč v předprodeji, za 70 Kč na místě a děti do 15 let zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Ústí nad Labem Blades, Paddock liga, FK Ústí nad Labem, Rakousko, FC Vysočina Jihlava, Labe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Gladiators vstupují do Paddock ligy, v neděli vyzvou Ústí nad Labem | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.