Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vysočina Gladiators se vrátili k tréninkům, sezóna jim začne v polovině srpna

Američtí fotbalisté se k mistrovským zápasům vrátí v polovině srpna, takže tomuto datu bude směřovat i příprava Vysočiny Gladiators. Tým je kompletní, otazníky zůstávají jen u amerických importů Reggieho Langforda a Michaela Lindseyho.

„Aktuálně se situace vyvíjí tak, že by se liga měla odehrát od poloviny srpna do začátku listopadu,“ informují v tiskovém prohlášení Vysočina Gladiators. To vše za předpokladu, že se veškerá omezení budou uvolňovat podle avizovaného plánu a nepřijde žádná další vlna omezení.

Tým mužů se k tréninkům vrátil včera a celá další příprava již bude směrována právě k polovině srpna. Dobrou zprávou je to, že všichni hráči, kteří byli připraveni na březnový začátek Paddock ligy, se zapojí do přípravy i nyní.

„Jediný otazník visí nad Američany Reggiem Langfordem, který se po vypuknutí pandemie vrátil zpátky do USA, a Michaelem Lindseym, který nakonec nepřiletěl z důvodu zrušení letů a uzavření hranic,“ zní od jihlavského týmu. U těchto hráčů se zatím čeká na to, jak se bude vyvíjet situace ohledně opětovného otevírání hranic.

V červnu také začne přípravu tým dorostenců, který se pokusí na podzim obhájit mistrovský titul.

Když se teď nemůže bojovat na skutečném hřišti, probíhá zápolení virtuální v rámci Paddock eLigy, což je soutěž ve hře Madden 20 na Play Stationu, kde soupeří 10 týmů české ligy. Každý tým reprezentují 3 skuteční hráči. Za Gladiators hrají Jindřich Karban, Stanislav Lepič a právě Michael Lindsey. Momentálně drží Gladiators třetí místo ve východní skupině, po prohře s Ostravou Steelers z minulého týdne však již nemohou dosáhnout na druhou postupovou příčku. Poslední zápas základní části proti Pardubicím už bude pouze souboj o třetí nepostupové místo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Vysočina Gladiators | Zdroj Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Paddock liga, Michael Lindsey, Kraj Vysočina, trénink, USA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Gladiators se vrátili k tréninkům, sezóna jim začne v polovině srpna | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.