Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Jihlavskému hokejbalovému áčku se finále vzdaluje, s Teplicemi prohrává 0:2 na zápasy

Hokejbalisté SK Jihlava nezvládli dva úvodní zápasy semifinálové série proti Teplicím. Na domácím hřišti jim v sobotu podlehli 3:5 a následně v neděli 2:3. K postupu do finále je nyní potřeba vyhrát oba zápasy na hřišti soupeře a vrátit sérii zpět do Jihlavy k rozhodujícímu utkání.

Úvodní třetina prvního zápasu se zvrhla v přestřelku, za Jihlavské skórovali Brázda a Jobák. Potom ale otěže zápasu převzali hosté z Teplic, kteří utekli až na dvoubrankový rozdíl. Přestože pak snížil ještě Růžička, více domácí nesvedli. Při závěrečné power play pak Tepličtí pečetili cenné vítězství pátým gólem.  

SK Jihlava vstupoval do druhého střetnutí s nutností vyhrát a průběh první třetiny tomu odpovídal. Po brankách Průchy a Brázdy domácí vedli 2:1 a měli i další šance. Ve druhé třetině se ale hra postupně vyrovnala a stav Tepličtí dokonce otočili. I přes enormní tlak a velké šance Jihlavy Severočeši těsné vítězství uhájili.

„Oba zápasy měly vysokou herní úroveň a Teplice dokázaly, jak kvalitní a zkušený tým mají. V sobotu jsme dělali spoustu chyb v obraně a nevyužili dlouhou přesilovou hru pět na tři. Nedělní zápas se nám ale po herní stránce vydařil, jen jsme neproměňovali vyložené šance a opět prohráli,“ zhodnotil první dva duely jihlavský trenér Lukáš Staněk. 

„V obou zápasech nám bohužel nevycházely přesilovky, a to je samozřejmě také jedna z hlavních příčin nepříznivého stavu série. Do Teplic jedeme s jasným cílem, vrátit semifinálovou sérii zpět do Jihlavy,“ uzavřel jihlavský lodivod bojovně.

Foto SK Jihlava

Štítky Teplice, Jihlava, SK Jihlava, finále

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavskému hokejbalovému áčku se finále vzdaluje, s Teplicemi prohrává 0:2 na zápasy | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.