Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Gladiátoři vstoupí do Paddock ligy na konci března. V sobotu se koná jejich ples

První zápas nové sezóny sehrají Vysočina Gladiators na konci března proti obhájcům Prague Lions, a to nově v rámci západní skupiny Paddock ligy. Kromě příprav na sportovní sezónu se blíží i vrchol společenský - sobotní Ples Gladiátorů v hotelu Gustav Mahler.

Gladiátorům začne sezóna venkovním zápasem v neděli 29. března v Praze na Žižkově proti jednomu z favoritů nejvyšší soutěže Prague Lions.

Po odstoupení pardubických Stallions z nejvyšší soutěže bude pro Vysočinu změnou zařazení do západní skupiny Paddock ligy 2020 spolu s Pilsen Patriots, Ústí nad Labem Blades a Prague Lions. Ve východní skupině poté budou Ostrava Steelers, Brno Alligators, Brno Sigrs a nováček Přerov Mammoths.

Se soupeři v západní skupině se Gladiátoři utkají vždy jednou doma a jednou venku, se soupeři z východní skupiny pouze jednou. První dva týmy z každé skupiny postupují poté do semifinále.

V tomto týdnu se k týmu připojil quarterback a hlavní trenér v jedné osobě Reggie Langford. Pod jeho vedením proběhlo soustředění v Milevsku, které se odehrálo o tomto víkendu.

V půlce března se k týmu připojí druhá posila z Ameriky, kterou je wide receiver Michael Lindsey. Ten v týmu nahradil Joshe Purdieho, který přestoupil do turecké Ankary.

Kromě přípravy na sezónu vrcholí také přípravy na Ples Gladiátorů vol. II, který se uskuteční v sobotu 22. února 2020 od 19:30 v prostorách jihlavského hotelu Gustava Mahlera. K tanci bude hrát kapela Party Leaders a vystoupí mimo jiné Prague Stars Cheerleaders nebo jihlavská taneční skupina Street Busters.

Více informací najdete na Facebooku Gladiators. Na tento večer jsou zváni všichní fanoušci a přátelé klubu. Lístky mohou zájemci objednávat na emailu vysocinagladiators@gmail.com.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / Vysočina Gladiators | Zdroj Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Paddock liga, Prague Lions, Gustav Mahler, FK Viktoria Žižkov, FC Vysočina Jihlava, FK Ústí nad Labem, Pilsen Patriots, FC Zbrojovka Brno, Ostrava Steelers, Brno Alligators

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiátoři vstoupí do Paddock ligy na konci března. V sobotu se koná jejich ples | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.