Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V jihlavském lezeckém centru se 25. prosince konají závody v boulderingu

PR článek

Je libo mezi vánočními svátky kromě hodování i trochu pohybu? V Lezeckém centru Wall street Tendon v Jihlavě budete mít ve středu 25. prosince příležitost. Konají se zde totiž uskuteční závody v boulderingu.

V Lezeckém centru Wall street Tendon Jihlava se nachází umělá lezecká stěna vysoká deset metrů, která začátečníkům i pokročilým lezcům nabízí různé profily. Trénovat tak mohou lezení v kolmých cestách, koutech a na pilířích, také v převisech či stropě, vždy ale navázáni na lano a jištěni svým lezeckým partnerem.

Jednou ročně se však tento prostor promění ve stěnu boulderovou. Vzniknou nové krátké lezecké cesty, které lze překonávat bez lana, a podlaha se pokryje dopadišti a bouldermatkami.

Příležitost boulderovat v Lezeckém centru Wall street Tendon Jihlava v letošním roce bude 25. prosince. Koná se zde již pátý ročník amatérského boulderového závodu Nahoře bez.

Přihlásit se je možné v den závodu přímo na recepci Lezeckého centra Tendon, registrace probíhá do 23. prosince na facebookové stránce Lezecké centrum Jihlava.

Startovné je 170 korun, pro předem registrované závodníky 120 korun. Závodníci změří síly v patnácti boulderových cestách a pro tři nejlepší budou připraveny věcné ceny. Boulder cup začíná v pět hodin odpoledne na adrese Strojírenská 4/7 Jihlava.

Kateřina Remsová

Štítky –

Ohodnoť článek

Foto Lezecké centrum Jihlava

Štítky sport, horolezectví, Jihlava, Vysočina, lezení, bouldering, Wall Street, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jihlavském lezeckém centru se 25. prosince konají závody v boulderingu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.