Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V jihlavském lezeckém centru nabízejí nové horolezecké kurzy pro dospělé

PR článek

Lezecké centrum Wall street Tendon v Jihlavě nově otevřelo skupinové tréninky pro dospělé. Probíhají každé úterý od půl šesté do sedmi hodin večer. Přihlásit se mohou začátečníci i pokročilí lezci.

V Lezeckém centru Wall street Tendon Jihlava od roku 2013 probíhají pravidelné lezecké tréninky pro děti a mládež a individuální horolezecké kurzy pro dospělé. Nově byly ale otevřeny i skupinové lezecké tréninky pro dospělé. Konají se každé úterý od půl šesté do sedmi hodin večer na umělé lezecké stěně v Lezeckém centru Wall street Tendon v Jihlavě.

Určeny jsou všem zájemcům o horolezecký sport, vedeny jsou totiž ve dvou kategoriích. Skupinový trénink pro začínající a středně pokročilé lezce je zaměřen především na horolezeckou metodiku, sportovní kurz pro pokročilé lezce směřuje ke zvýšení jejich výkonnosti.

Skupinové tréninky pro dospělé probíhají pod vedením držitelů licence Českého horolezeckého svazu Instruktor lezení na umělých stěnách a Trenér lezení kategorie C. Cena je dva tisíce korun za deset lekcí včetně zapůjčení veškerého lezeckého vybavení. Zimní skupinové kurzy pro dospělé se rozběhly v polovině listopadu, zájemci se však mohou přidat i nyní, jarní tréninky začínají od března.      

Ohodnoť článek

Foto Lezecké centrum Jihlava

Štítky sport, horolezectví, Jihlava, Vysočina, trénink, Wall Street

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jihlavském lezeckém centru nabízejí nové horolezecké kurzy pro dospělé | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.