Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dukla po dvou výhrách padla, o výhře Slavie Praha rozhodlo prodloužení

Po dvou výhrách přišla porážka. Dukla v rámci 19. kola první ligy neudržela vedení nad Slavií Praha a po brance v prodloužení bere bod za výsledek 1:2. Jihlavský tým i nadále setrvává na osmém místě tabulky.

Na Horáckém zimním stadionu byl k vidění vyrovnaný. Dukla vedla od 29. minuty zásluhou Michala Poletína, jenže Slavia využila jedinou svoji přesilovou hru v čase 39:35 srovnal Robin Všetečka. I přesto, že měli Jihlavští dost šancí na druhý gól, neproměnili je a v prodloužení se prosadil Daniel Vrdlovec. 

HC Dukla Jihlava - HC Slavia Praha 1:2 po prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 29. Poletín (Fronk) – 40. Všetečka (Vlček), 62. Vrdlovec (J. Novák, Kuťák)

Rozhodčí: Fiala, Koziol – Roupec, Hranoš. Diváci: 1 508.

HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Jan Brož) – Mareš, Staněk, Půža, J. Holý, Černohorský, D. Kolář, Vála – Čachotský (A), Skořepa (C), Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – Lichanec, Juda, Fronk – Piegl, Davídek, D. Čermák.

HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák (C), P. Hořava, Steinocher, Barák, Hejda, Antoš – Šmerha, Vampola (A), Vlček – Šteiner, Kuťák, Všetečka – M. Ondráček, Vrdlovec, Furch – J. Doležal (A), Kohút, Jar. Brož.

Foto Petr Mašek | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Slavia Praha, první liga, hokej, HC Slavia Praha, HC Dukla Jihlava, Michal Poletín, Robin Všetečka, Daniel Vrdlovec, Jan Brož

Dukla po dvou výhrách padla, o výhře Slavie Praha rozhodlo prodloužení | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.