Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Spása přišla osm vteřin před koncem. Dukla udolala Ústí nad Labem 2:1 a je sedmá

Opět to nebyl přesvědčivý výkon, ale tři body tentokrát přinesl. V rámci 17. kola totiž Dukla udolala Ústí nad Labem brankou z poslední minuty 2:1 a částečně se tak rehabilitovala ze šokující prohry v Kadani. V prvoligové tabulce poskočila Jihlava na sedmé místo.

Do druhé poloviny domácích zápasů vstoupila Jihlava proti Ústí nad Labem gólem ve 14. minutě, který obstaral Matěj Pekr přesnou střelou do vinglu po buly. Vyrovnaný zápas se ale nemohl dlouho dočkat nějakého rozhodnutí či dramatu. Drama nastalo až ve 46. minutě, kdy srovnal stav zápasu z úniku mladík Filip. Nicméně to byla Dukla, kdo měl poslední slovo. Josef Skořepa sice první šanci 20 sekund před koncem neproměnil, střelu v čase 59:52 ale již do branky umístil. Díky jeho zásahu si Jihlava tak připsala výhru 2:1.

HC Dukla Jihlava - HC Slovan Ústí nad Labem 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 14. Pekr (Čachotský, Skořepa), 60. Skořepa (Pekr, Holý) – 46. Filip (Smetana, Klikorka). 

Rozhodčí: Kopeček, Jaroš – Pechánek, Bohuněk. Diváci: 1024. 

Jihlava: J. Brož – Mareš, Staněk, Půža, Holý, Vála, Kolář – Čachotský, Skořepa, Pekr – Anděl, Poletín, Fronk – T. Harkabus, Juda, Lichanec – Čermák, Davídek, Piegl.

Ústí: Brízgala – V. Brož, Smetana, Klikorka, Hes, Zukal, Veber – Havel, Pšenička, Kružík – Maršoun, Vildumetz, Tůma – Bláha, Kordule, Procházka – Filip, Dörner, M. Harkabus.

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Ústí nad Labem, hokej, první liga, FK Dukla Praha, FK Ústí nad Labem, FC Vysočina Jihlava, Sportovní klub Kadaň, Matěj Pekr, Josef Skořepa, HC Dukla Jihlava, HC Slovan Ústí nad Labem

Spása přišla osm vteřin před koncem. Dukla udolala Ústí nad Labem 2:1 a je sedmá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.