Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Dukla Jihlava padla podruhé za sebou, tentokrát 3:2 v Benátkách nad Jizerou

Po domácí porážce od Kladna si Dukla Jihlava náladu nevylepšila ani ve středečním utkání, za kterým cestovala do Benátek nad Jizerou. V zápase ani jednou nevedla a nakonec si domů na Vysočinu odváží prohru 3:2. Dukla se nyní dostává na čtvrtou příčku tabulky, o skóre za pražskou Slavii.

Utkání začalo velmi svižně, hned v úvodní minutě zapomněla obrana domácích na Skořepu, Schwarz jej ale vychytal. Na druhé straně se před Škarkem objevil Volf, ale i on ztroskotal. Exbenátský Skořepa ještě jednou zkoušel svoje štěstí, ale ani tentokrát neuspěl. Rozvlnit brankovou síť se povedlo až v 17. minutě domácímu Václavu Pletkovi, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži před Škarkem - 1:0.

I úvod druhé třetiny patřil Benátkám. Ve 22. minutě se nenápadnou střelou k tyči prosadil Tomáš Havlín. Před polovinou zápasu musel Škarek krotit nebezpčenou teč Pletky.

Jihlava se v útoku výrazněji prosazovala až ve třetím dějství. Jíchovu dorážku v 55. minutě během přesilovky ještě Schwarz vytěsnil, ale o pár okamžiků později vystřelil od modré Martin Parýzek a puk se přes brankářovo rameno překulil za brankovou čáru.

Radost Dukly ovšem netrvala dlouho, v 56. minutě kotouče se ujal rozjetý Dominik Hrníčko a přesnou střelou do šibenice zvýšil na 3:1. Jihlavští se nezvdávali, hned o minutu později snížil na rozdíl jediné branky Michal Důras po přihrávce Mrni. Víc už ale tým z Vysočiny nedokázal.   

HC Benátky nad Jizerou - HC Dukla Jihlava 3:2 (1:0, 1:0, 1:2)

Branky: 18. Pletka, 22. Havlín, 56. Hrníčko – 52. Parýzek, 57. Důras.

Rozhodčí: Würtherle – Malý, Špringl ml.

Diváci: 280.

Benátky nad Jizerou: Schwarz – Kurka, Piskáček, Říha, Kajínek, Kalina, Ulrych, Havlín – Jonák, Černoch, Pletka – Rys, Volf, Víšek – Ďurač, Hrníčko, Dlouhý – Ordoš, Havlas, Huňa – Bittner.

Jihlava: Škarek – Bilčík, Kaláb, Parýzek, Štebih, Šafář, Dobrovolný, Grebenyuk – Beránek, Skořepa, Důras – Diviš, Jícha, Kolář – Harkabus, Anděl, Mrňa – Jergl, Seman, Kohout.

Foto

Štítky HC Benátky nad Jizerou, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha, SK Slavia Praha, SK Kladno, Tomáš Havlín, Michal Důras, Martin Parýzek, Dominik Hrníčko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla Jihlava padla podruhé za sebou, tentokrát 3:2 v Benátkách nad Jizerou | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.