Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Dukla se dál trápí. Litoměřicím doma podlehla 0:1

Výsledková krize Dukly Jihlava pokračuje. Po domácí prohře s Havířovem nestačila ani na další tým z druhé poloviny tabulky - Litoměřicemi. Utkání nakonec rozhodla situace z první třetiny, kdy se trefil hostující Půlpán a rozhodl tak o těsném vítězství 1:0. Jihlava se stále drží na třetím místě tabulky, ale ze čtvrté příčky už na ni Slavii Praha schází jen dva body.

Dukla vstoupila do utkání aktivně, Beránek si však na Pavelku nepřišel. Domácí následně dostali výhodu dvou přesilovek, ale Diviš nejprve minul a poté Parýzek nechal vyniknout litoměřického brankáře. A když ve svojí šanci neuspěl ani Důras, přišel trest na druhé straně.

Hosté se v rychlém protiútoku dostali do situace 3 na 2 a tu vyřešili brilantně - Kastner našel Lukáše Půlpána, který v 15. minutě procedil puk přes Honzíkovy betony. S tečovanou střelou Nedvídka si pak jihlavský brankář poradil.

Druhá třetina zápasu diváky nadchnout příliš nemohla. Spíš než pohledných akcí bylo k vidění množství nepřesností. Gólmani dlouhé minuty nemuseli řešit žádnou zapeklitou situaci. Z letargie probral fanoušky tvrdý pokus litoměřického Doležala, která ale jen prolétl nad břevnem Jihlavy.

Aby Jihlava neodešla ze zápasu s prázdnou, musela nutně zvýšit intenzitu v útočném pásmu. Hned dvakrát vystřelil Diviš, ale v obou případech těsně branku minul. Poté ke vsítění branky nescházelo moc ani Zadražilovi, ale Pavelka svoji neprůstřelnost bránil víc než statečně.

Ale i Honzík se musel držet na pozoru, Švagrovský ho prověřil dvěma střelami v rozmezí dvaceti vteřin. Poté se zase děly věci před Pavelkou, ale poradil si postupně jak s se střelou Důrase, tak s povedenou kombinací, na jejímž konci střílel Flek. Závěrečná power play k úspěchu také nevedla.

HC Dukla Jihlava - HC Stadion Litoměřice 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

Branka: 15. Půlpán.

Rozhodčí: Kika – Kotlík, Zídek.

Diváci: 1246.

Jihlava: Honzík – Bilčík, Zadražil, Parýzek, Škůrek, Grebenyuk, Štebih, Dobrovolný – Flek, Skořepa, Důras – Diviš, Gríger, Kolář – Jícha, Melenovský, Mrňa – O. Beránek, Březina, Anděl.

Litoměřice: Pavelka – Bílek, Toman, Mikliš, Šulc, Piegl, Pavlas, Plášil – Doležal, Kristl, Kalla – Nedvídek, P. Beránek, Švagrovský – Berger, Rousek, Přeučil – Půlpán, Kastner, Krátoška.

Foto www.hcdukla.cz

Štítky HC Stadion Litoměřice, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, HC Slavia Praha, HC AZ Havířov 2010

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla se dál trápí. Litoměřicím doma podlehla 0:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.