Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Výhra rozdílem třídy. Jihlavská Dukla v prvním barážovém zápase porazila Kladno 4:0

Úvodní zápas prolínací soutěže vyšel hokejistům Dukly Jihlava na jedničku. Proti Kladnu, účastníkovi první ligy, se střelecky významně prosadil Petr Straka, který zaznamenal hattrick. V součtu s výbornou defenzivou z toho rezultoval výsledek 4:0, který pro tým z Vysočiny představuje vynikající vstup do baráže.

Galapředstavení Petra Straky začalo v 9. minutě, kdy ho našel Diviš a explzeňský útočník nadvakrát propasíroval puk do branky. Velký závar vznikl po situaci 3 na 2, ale Zeman ani Čachotský Cikánka nepřekonali.

To se opět podařilo Petru Strakovi, který si 24. minutě vyměnil kotouč opět s Divišem a svižnou ránou nad vyrážečku dostal Duklu do dvojbrankového vedení. Domácí i nadále kontrolovala hru, do další zajímavých situací se dostali Čachotský, Zeman a Straka, leč bez gólového efektu. Nebezpečnou střelu Kauta na druhé straně vytěsnil Kořenář.

Další změnu skóre způsobil tak Straka až ve 44. minutě, a to za výrazného přispění kladenské defenzívy. Z pravého křídla vystřelil backhandem, Cikánek vyrazil k obránci Repemu, za jehož přispění se puk dostal až za brankovou čáru - 3:0. Poslední hřebíček zatloukl v 56. minutě Adam Zeman, jenž se rychle obtočil kolem branky na upravil na 4:0.  

HC Dukla Jihlava - Rytíři Kladno 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

 

Branky a nahrávky: 9. Straka (Diviš), 24. Straka (Diviš, de la Rose), 44. Straka, 56. Zeman (Čachotský, Bryhnisveen).

Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Tošenovjan, Hanzlík. Diváci: 4 847

HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Bryhnisveen, Kajínek, D. Váňa, Půža – Diviš, Skořepa, Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský – Anděl, Hamill, Rabbit – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák.

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – F. Matula, Štich, Repe, Štindl, Kehar, Lenďák, Veber – Redlich, T. Kaut, Kružík – J. Kloz, Kubík, D. Tůma – M. Hořava, Machač, Svedlund – Zikmund, Patyk, Pekr.

Foto Facebook: HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, Kladno, zápas, baráž, výhra, Rytíři Kladno, Petr Straka, Adam Zeman, Kraj Vysočina, Rabbit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výhra rozdílem třídy. Jihlavská Dukla v prvním barážovém zápase porazila Kladno 4:0 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.