Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opět bez vstřeleného gólu. Dukla prohrála potřetí za sebou, tentokrát 0:2 s Libercem

Jediná vstřelená branka za poslední tři zápasy. Taková je bilance jihlavského útoku za poslední tři extraligové zápasy. Asi není překvapením, že z těchto utkání má Dukla nulový bodový zisk. V úterý prohrála doma s Libercem 0:2 a zůstává v tabulce poslední.

Hosté z Liberce se dostali brzy do vedení. V 7. minutě v pozici na hranici ofsajdu převzal puk Vlach, prokličkoval přes dva Jihlavany a předložil Petru Jelínkovi, který do odkryté branky trefil - 0:1. Domácí mohli inkasovat vícekrát, ale Lakatoše a Bulíře vychytal Škarek. Za Jihlavu mohl vyrovnat Skořepa, Januse však nepřekonal.

Ve druhé třetině se červenožlutí zlepšili a měli šance, ale doplatili na mizernou produktivitu. To Liberec ve 29. minutě svůj náskok zvýšil, když se individuálně prosadil Jan Ordoš, který obešel Kajínka a okolo Škarkova betonu rozvlnil síť Jihlavy podruhé. Příležitosti Stříteského Kajínka nebo Anděla na druhé straně využity nebyly.

Ve třetím dějství si hostující tým výhru pohlídal. Duklu už do velkých možností nepouštěl, naopak mohl skóre ještě navýšit, Jašek a Kvapil se však do listiny střelců nezapsali.

HC Dukla Jihlava - Bílí Tygři Liberec 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)

 

Branky a nahrávky: 7. P. Jelínek (J. Vlach), 29. Ordoš (Redenbach).

Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Ondráček, Špůr. Diváci: 3691.

HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, Ulrych, Šidlík, D. Váňa – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Čermák, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, F. Seman, Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).

Bílí Tygři Liberec: Janus (Will) – Ševc (C), Havlín, Šmíd (A), Jánošík, Derner, Kolmann, Pyrochta – L. Krenželok, P. Jelínek (A), Jašek – M. Kvapil, Bulíř, Bakoš – Ordoš, Redenbach, Bartovič – J. Vlach, Lakatoš, J. Stránský.

 

 

Štítky FC Slovan Liberec, FK Dukla Praha, Petr Jelínek, Jan Ordoš, FC Vysočina Jihlava, Bílí Tygři Liberec, HC Dukla Jihlava, Ludvík Bohumil Kašpar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opět bez vstřeleného gólu. Dukla prohrála potřetí za sebou, tentokrát 0:2 s Libercem | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.