Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Představení týmu, autogramiáda, bohatý doprovodný program. Pro fanoušky Dukly se v pátek koná Fans Day

Na páteční odpoledne připravil hokejový klub Dukla Jihlava pro svoje fanoušky předsezónní akci s názvem Fans Day. Středobodem bude zřejmě představení extraligového kádru a jeho následná autogramiáda. Nechybí ovšem bohatý doprovodný program, včetně toho kulturního.

Fans Day začíná v pátek 1. září 2017 od 16 hodin na Horáckém zimním stadionu u vstupu C. Fanoušci se mohou tradičně těšit na představení hráčů a realizačního týmu Dukly Jihlava a jejich autogramiádu. Představeny budou také nové dresy, ve kterých budou hokejisté nastupovat do extraligových bitev.

Oproti předešlým rokům je připraven bohatší program. „Vstupujeme do nové sezony, která bude extraligová, takže Fans Day bude také extraligový. Chceme, aby si ho užili všichni návštěvníci, jak děti, tak dospělí. Vedle již tradičního programu budou k dispozici zábavné atrakce jako virtuální brankář nebo vzdušný hokej. Během akce zahrají dvě skupiny – jihlavská pop-rock´n´rollová kapela Arciskačány a legenda gotického rocku XIII. Století,“ prozrazuje Zdeněk Drla z marketingového oddělení HC Dukla Jihlava.

Foto www.hcdukla.cz | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky představení, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Představení týmu, autogramiáda, bohatý doprovodný program. Pro fanoušky Dukly se v pátek koná Fans Day | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.