Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Dukla Jihlava poprvé doma, v úterý vyzve Kometu. Klub budou nově sponzorovat Moravské kovárny

Herní číst letního období začala Dukla Jihlava minulý týden v Olomouci, v úterý se poprvé představí i před domácími fanoušky, kdy přivítá úřadujícího mistra Kometu Brno. Další potěšující informací je podpis dalšího partnera, bude následujících pět let finančně Duklu podporovat - Moravských kováren

Dukla Jihlava odehraje první domácí přípravné utkání na novou sezonu již v úterý 8. srpna 2017, kdy od 18 hodin přivítá úřadujícího extraligového mistra Kometu Brno. O atraktivní zápas je zájem, nastoupí proti sobě dva nejúspěšnější kluby tuzemské hokejové historie.

Postup jihlavských hokejistů do extraligy má velice pozitivní odezvu i u partnerů. Moravské kovárny, a.s. (Mokov) jsou další novou společností, která se rozhodla spojit své jméno s Duklou Jihlava. „S Mokovem jsem ve spojení delší dobu. Nyní se podařilo přesvědčit a získat je i jako sponzora. Je to fajn. Rozpočet je důležitý a Moravské kovárny jsou velkou firmou,“ uvádí jednatel Dukly Bedřich Ščerban, jenž dále prozrazuje, že smlouva je podepsána na pět let.

Firma Moravské kovárny, a.s. (Mokov) patří do rakouské rodinné firmy PENN Ges.m.b.H. a je druhou firmou jihlavského podnikatele Rudolfa Penna, která podporuje Duklu. Během zápasů na Horáckém zimním stadionu zajišťuje občerstvení Xanadu Catering. „Věřím, že do budoucna se budou naše vztahy jen rozvíjet,“ říká Bedřich Ščerban.

 

Foto www.hcdukla.cz | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, Moravské kovárny, kovárna, HC Kometa Brno, HC Olomouc, Bedřich Ščerban

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla Jihlava poprvé doma, v úterý vyzve Kometu. Klub budou nově sponzorovat Moravské kovárny | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.