Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Do hokejové Dukly zamířili dva noví útočníci, mohou nastoupit do dnešní zápasové premiéry

Hned o dvě nové tváře je početnější kádr hokejové Dukly Jihlava před úterním přípravným utkáním v Olomouci. Smlouvu ve slavném klubu podepsal slovenský reprezentant Radoslav Macík, na zkoušku dorazil další forvard Jan Semorád.

Pětadvacetiletý útočník a člen širšího kádru slovenské reprezentace Radoslav Macík dnes podepsal s týmem z Vysočiny smlouvu.

Macík si v uplynulé sezoně připsal v dresu Nitry v 68 zápasech včetně play off 41 bodů za 22 branek a 19 asistencí. Bývalý hráč Liptovského Mikuláše, Banské Bystrice či Popradu má na kontě ve slovenské extralize 209 utkání a 121 bodů za 61 tref a 60 přihrávek.

O kontrakt v Jihlavě se bude také ucházet útočník Jan Semorád, jenž dohrál minulý ročník v polském GKS Tychy.
Devětadvacetiletý Semorád začal uplynulý ročník v Nových Zámcích, pak hrál v Popradu a od prosince v Polsku. Bývalý hráč Pardubic získal dva extraligové tituly v letech 2010 a 2012. Za Jihlavu hrál v první lize v části sezony 2014/15.

Oba dva hokejisté se mohou v jihlavském dresu poprvé představit v úterním přípravném utkání proti Olomouci. Jde o první přípravný zápas na novou sezonu, která bude pro Duklu Jihlava po dvanácti letech extraligová.  

 

Foto www.hokejportal.sk | Zdroj ČTK, www.hcdukla.cz

Štítky dukla, macík, semorád, posily, HC Dukla Jihlava, Jan Semorád, HC Olomouc, hokej, Poprad, GKS Tychy, HC Dynamo Pardubice, Polsko, Banská Bystrica, Nitra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do hokejové Dukly zamířili dva noví útočníci, mohou nastoupit do dnešní zápasové premiéry | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.