Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

ICOM transport navýšil podporu Dukle Jihlava a zařadil se mezi důležité partnery klubu

Mezi důležité partnery Dukly Jihlava se od nové sezony zařazuje také dopravní společnost ICOM transport. Po dlouhých jednáních navyšuje firma svoji podporu tradičnímu klubu, který si v jarní baráži vybojoval postup do extraligy.

Jedná se o významného českého dopravce, který navyšuje svoji dosavadní podporu klubu. „Za poslední dobu jsem s generálním ředitelem panem Zdeňkem Kratochvílem jednal třikrát. Na konci června jsme dotáhli jednání k podpisu smlouvy. A to je výborná zpráva. Moc děkuji za podporu, kdy se firma zařadila mezi důležité partnery,“ sděluje jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Bedřich Ščerban podotýká, že jednání s firmou ICOM transport, jenž za rok 2016 dosáhl obratu 3,5 miliardy Kč, za týž rok investoval do vozového parku téměř tři čtvrtě miliardy korun a má přes 1800 zaměstnanců (z toho 1400 řidičů), nebyla krátká. „Jsem rád, že se mi podařilo přesvědčit vedení firmy ICOM transport, že podpora Dukly Jihlava má smysl. Že činnost, cíle a práce klubu je smysluplná. Dukla je dnes vnímána jako prospěšná pro město a kraj, i to je bod, ve kterém si postupně získáváme důvěru a podporu firem, tedy i ICOM transportu,“ říká jednatel Dukly Jihlava.

Foto www.hcdukla.cz | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, ICOM transport, Bedřich Ščerban, Zdeněk Kratochvíl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ICOM transport navýšil podporu Dukle Jihlava a zařadil se mezi důležité partnery klubu | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.