Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jihlava bude o letních prázdninách hostit kemp pro třináctileté hokejisty. Přijedou také Finové

Sedmý ročník Sportovního kempu pro mladé hokejisty chystá za podpory Kraje Vysočina Dukla Jihlava na 22. – 29. července. Třináctiletí zástupci sedmi regionálních hokejových klubů z Vysočiny si v Jihlavě přeruší prázdniny a společně s týmem výběru stejně starých hokejistů z Finska absolvují nabitý tréninkový a motivační program. Obdobné soustředění čeká stejně staré florbalisty.

Sportovně tréninkový kemp je podle Bedřicha Ščerbana z jihlavské Dukly součástí celoročních aktivit a péče o talentovanou mládež, kterou systémově podporuje i Kraj Vysočina. „Model péče o talentovanou mládež, který je v praktikován na Vysočině, byl převzat i Českým svazem ledního hokeje a bude přenesen do všech regionů,“ říká Bedřich Ščerban.

Sestava za Kraj Vysočina, která se postaví finskému výběru, čítá v letošním roce 27 hráčů ročníku 2004. Tréninkový program je naplánován každodenně v několika fázích, doprovodný program je připraven nejen pro hráče, ale i pro jejich rodinné příslušníky. Hokejový kemp je financován z příspěvku Kraje Vysočina, sponzorů a vkladů jednotlivých hráčů. 

Tisková zpráva | Foto Lenka Dvořáková

Štítky hokej, prázdniny, kemp, Finové, HC Dukla, HC Dukla Jihlava, hokejista, Kraj Vysočina, Finsko, Bedřich Ščerban, Český svaz ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava bude o letních prázdninách hostit kemp pro třináctileté hokejisty. Přijedou také Finové | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.