Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

V Dukle Jihlava končí Michal Důras a Jiří Dobrovolný. Smlouvu naopak prodloužil Richard Diviš

Dukla Jihlava hlásí odchod dvou hráčů, kteří byli s klubem po dlouhou dobu spjati. Nabídku k francouzskému angažmá využil útočník Michal Důras, obránce a kapitán týmu Jiří Dobrovolný nedostal novou smlouvu a ukončí kariéru. V kádru naopak zůstává forvard Richard Diviš.

Pětatřicetiletý útočník Michal Důras si zahraniční angažmá vyzkouší poprvé v kariéře. Na smlouvě se dohodl ve Francii, konkrétně ve Štrasburku, který hraje nejvyšší soutěž. „Michalovi patří poděkování za jeho služby pro Duklu. Je to odchovanec, který patřil k oporám týmu. Přejeme mu hodně úspěchů v novém působišti,“ uvedl na adresu šikovného útočníka jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

V červenožlutém dresu nebude pokračovat ani sedmatřicetiletý obránce Jiří Dobrovolný. Defenzivní hráč, který po několik let nosil kapitánské „céčko“ a v minulé sezóně se potýkal s vážnými zdravotními problémy, nedostal od klubu nabídku na prodloužení smlouvy. Vedení Dukly tento krok vysvětluje výkonnostními důvody. Dobrovolný s největší pravděpodobností nebude pátrat po novém angažmá a ukončí hokejovou kariéru.   

Jihlavský klub dále s jedním z hráčů smlouvu prodloužil. Jde o útočníka Richarda Diviše, autora důležitých gólů a dobrou duši kabin. Richard Diviš zapsal v nedávno skončené sezoně přesně 34 kanadských bodů za 9 gólů a 25 asistencí. U jeho statistik je také jedna zajímavá informace – kdykoliv „Divoch“ mířil přesně, tak Dukla neprohrála.

 

Foto www.vasekladno.cz | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, Michal Důras, Richard Diviš, kariéra, Francie, Bedřich Ščerban, Štrasburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Dukle Jihlava končí Michal Důras a Jiří Dobrovolný. Smlouvu naopak prodloužil Richard Diviš | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.