Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Další pohyby v kádru Dukly Jihlava. Smlouvu podepsal Radek Hubáček, loučí se sedm hráčů

Celkem slušný průvan se nyní prohání kabinou Dukly Jihlava. K tvorbě extraligového kádru patří prodlužování smluv, ale i hráčské odchody. Na další rok podepsal smlouvu bojovný útočník Radek Hubáček, naopak tým z Vysočiny opouští dalších sedm hráčů.

Je tomu přesně týden, co jihlavská Dukla získala definitivní jistotu postupu do extraligy. Na odpočinek, zejména pro management, ale rozhodně není není čas. Vedení klubu proto pilně pracuje na konkurenceschopnosti extraligového kádru. Po podpisu Josefa Skořepy je z tohoto pohledu dobrou zprávou roční prodloužení smlouvy s útočníkem Radkem Hubáčkem.

Dvaatřicetiletý forvard přišel do Dukly až v poslední možný den přestupního období a okamžitě se zařadil mezi důležité hráče týmu. „Od té doby, co jsem sem přišel, jsme si s Tomášem Čachotským říkali, že to může být naše poslední šance dostat se s Duklou do extraligy. Šli jsme si za tím natolik, až jsme postoupili,“ je nadmíru spokojený s průběhem sezóny.  

Změny v jihlavském kádru se týkají nejen nově podepsaných smluv, ale také hráčů, kteří klub opouští. Po brankáři Miroslavu Svobodovi se s Jihlavou nově loučí i sedmička hráčů z kádru, který vybojoval extraligovou příslušnost. V Dukle po sedmi letech končí obránce Tomáš Kaláb, další jihlavská sezona se nebude týkat ani zadáka Filipa Dundáčka, jenž byl v klubu (a mládežnických kategoriích) od sezony 2012/2013.

Jihlavský dres nadále nebude oblékat ani David Březina. Tento útočník působil v klubu v žákovských třídách a poté od svého návratu do juniorů před sezonou 2013/2104. Dukla již nebude využívat ani služeb útočníka Lukáše Jíchy, který do klubu přišel jako starší dorostenec v roce 2011. Zpět do svých klubů se vrací hráči, kterým skončilo hostování. Jedná se o obránce Šimona Szathmáryho (Chomutov) a útočníky Aleše Jergla a Patrika Danišovského (oba Olomouc).

 

Foto www.hcdukla.cz | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, Kraj Vysočina, Josef Skořepa, David Březina, Miroslav Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další pohyby v kádru Dukly Jihlava. Smlouvu podepsal Radek Hubáček, loučí se sedm hráčů | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.