Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

První mečbol Dukla Jihlava nevyužila. Ve Frýdku-Místku těsně prohrála, v sérii vede 3:1 na zápasy

Dukla Jihlava mohla už v pátek ukončit čtvrtfinálovou sérii proti Frýdku-Místku, ale na čtvrté vítězství za sebou nedosáhla. Po těsné prohře 3:2 si musí na potvrzení postupu do semifinále počkat minimálně do pondělí, kdy se na Horáckém zimním stadionu hraje pátý zápas série.

Na první gól se ve Frýdku-Místku dlouho nečekalo, když domácí David Samiec ve 3. minutě tečoval Adámkovu střelu mimo dosah jihlavského Škarka. Přesto Dukla vývoj zápasu ještě do konce první třetiny otočila. Ve 12. minutě byl na konci povedené přesilovkové kombinace Tomáš Kaláb, který zužitkoval pas Semana. A v 17. minutě se k puku dostal David Březina, objel branku a zasunul puk za překvapeného Danečka - 1:2.

Poslední slovo první třetiny měli ale domácí, když v početní výhodě Ondřej Kovařčík přihrál na svého bratra Michala, který vyrovnal. Konečné rozhodnutí nakonec padlo v úvodu třetí dvacetiminutovky, když taktéž v přesilovce napřáhl exjihlavský Miha Štebih a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Hosté se i přes snahu na vyrovnávající branku nezmohli. 

HC Frýdek-Místek - HC Dukla Jihlava 3:2 (2:2, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Samiec (Adámek, Sonnek), 19. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Adámek), 42. Štebih (Bartko, O. Kovařčík) – 12. Kaláb (F. Seman, Čachotský), 17. Březina (Anděl, Diviš).

Rozhodčí: Přikryl, Kašík – Čížek, Křivohlavý. Diváci: 1709.

Frýdek-Místek: L. Daneček (Šimboch) – Adámek, Kania (A), Michal Roman, Štebih (A), Bartko, D. Stránský – Miloš Roman, Pechanec, Chmielewski – Klimša (C), O. Kovařčík, M. Kovařčík – Franek, Jaroš, Lacka – Sonnek, Samiec, Christov.

Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kaláb, Kajínek, Bilčík, Dundáček, J. Říha, Půža, Szathmáry – Jiránek, J. Skořepa, Diviš – Důras (A), Hubáček, F. Seman (A) – Čachotský (C), Zeman, Jergl – Březina, Anděl, Danišovský.

 

   

Foto Tomáš Buksa, www.hcdukla.cz

Štítky HC Frýdek-Místek, HC Dukla Jihlava, David Březina, Miha Štebih, Michal Roman, FK Dukla Praha, Ondřej Kovařčík, FC Vysočina Jihlava, Miloš Roman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První mečbol Dukla Jihlava nevyužila. Ve Frýdku-Místku těsně prohrála, v sérii vede 3:1 na zápasy | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.