Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

FOTO + VIDEO: Desítky nadšených dětí si vyzkoušely, jaké je to být hokejistou. Dukla Jihlava se zapojila do kampaně Týden hokeje

Ve čtvrtek 26. ledna 2017 měly všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si, jaké to je být hokejistou. Dukla Jihlava ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádala na Horáckém zimním stadionu vůbec poprvé akci v rámci Týdne hokeje.

Na akci dorazily desítky hokeje a bruslení chtivých dětí se svými rodiči. Ti se nejprve teoreticky seznámili s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dítěte a spoustu dalších užitečných informací.

Pro děti byl následně připraven zábavný program na ledové ploše "Zimáčku". Na celkem šesti stanovištích si hokejový potěr mohl vyzkoušet svoje bruslařské dovednosti, zadovádět si při různých pohybových aktivitách, to vše pod dohledem mládežnických trenérů Dukly Jihlava. Celým programem provázel Josef Kolda.

Kromě zážitku z bruslení a ledního hokeje si každé dítě navíc s sebou domů odneslo hodnotné dárky, včetně hokejového dresu. 

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. 

Více informací na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.

Kampaň Týden hokeje na Horáckém zimním stadionu

Čtvrtek, 26. ledna 2017, 21:27

Kampaň Týden hokeje na Horáckém zimním stadionu
Kampaň Týden hokeje na Horáckém zimním stadionu

Foto Dalibor Mašek | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky hokej, HC Dukla Jihlava, hokejista, bruslení, Český svaz ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO + VIDEO: Desítky nadšených dětí si vyzkoušely, jaké je to být hokejistou. Dukla Jihlava se zapojila do kampaně Týden hokeje | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.