Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dukle před vyprodaným stadionem opět chybělo trochu štěstí, Vsetínu po vyrovnané bitvě podlehla

I čtvrtý zápas semifinálové série mezi Jihlavou a Vsetínem byl více než vyrovnaný. Valašský tým opět podržel brankář Maksim Zhukov, ze svého působení na Vysočině dobře známý domácím fanouškům.

Stejně jako v sobotu, i v neděli na ledě vyprodaného pelhřimovského stadionu začali lépe hosté. Ve dvanácté minutě Berana překonal Štěpán Matějček. Ještě v první periodě však ve přesilové hře dokázala Dukla vyrovnat díky trefě Richarda Cachnína.

Následovala na obou stranách opatrná hra, oba celky hlavně nechtěly udělat chybu, kterou by soupeř tvrdě potrestal. Beran zvládl i trestný nájezd, na druhé straně Tomáš Čachotský po úniku neuspěl tváří v tvář Zhukovovi. Další branka tak padla až šest minut před závěrečnou sirénou, bohužel poslala do vedení Vsetín. Dukla v závěru ještě zkusila hru bez brankáře a inkasovala třetí gól.

Stav série mezi favorizovaným Vsetínem a vzdorující Jihlavou se nyní přesouvá na Valašsko. V úterý bude Dukla odvracet konec letošní, již nyní nadmíru úspěšné, sezony.

HC Dukla Jihlava - VHK ROBE Vsetín 1:3 (1:1, 0:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 18. Cachnín (Šik, Štefančík) – 12. Matějček (Zabusovs), 54. Zabusovs (Larsen), 60. Zabusovs (Machala)

Rozhodčí: Svoboda, Zeliska – Štěpánek, Dědek

Diváci: 2500 (vyprodáno)

HC Dukla Jihlava
Beran – Bilčík, Kočí, Dvořák, Ozols, Dundáček, Koštoval – Čachotský (C), Toman, Cachnín – Harkabus (A), Havránek, Štefančík – Jelínek, Menšík, Šik – Chvátal, Rauš, Brož

VHK ROBE Vsetín
Zhukov – Smetana (A), Jenáček, Staněk, Teper, Ondračka, Larsen, Ďurkáč – Matějček, Klhůfek, Rob (A) – Holec, Bērziņš, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Bláha – Machala, Kratochvil, Zabusovs

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, VHK ROBE Vsetín, semifinále, první liga, Richard Cachnín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukle před vyprodaným stadionem opět chybělo trochu štěstí, Vsetínu po vyrovnané bitvě podlehla | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.