Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Nelehký zápas s osmi góly. Dukla nad lídrem z Poruby vedla, nakonec ale nemá ani bod

Nelehký zápas proti lídrovi z Poruby odehráli v sobotu hokejisté HC Dukla Jihlava. Dva góly nakonec nestačily ani na bod.

Do utkání, které se hrálo v Pelhřimově, vstoupili jihlavští hokejisté ve velkém stylu, v první třetině soupeře přestříleli v poměru 21:6. Některé šance byly velmi slibné, hosty ale držel nad vodou brankář Dolejš.

Na začátku druhé dvacetiminutovky Tomáš Havránek sice napoprvé neuspěl, dorážku ale už hostující gólman nechytil. Soupeř dokázal za necelých pět minut vyrovnat. Dukla měla tři velké šance po polovině zápasu, ale jednu však bohužel neproměnila v gólovou radost.

Pak udeřila Poruba, v rozmezí necelé čtvrt minuty dala dva góly, pak přidala ještě jeden a do kabin se šlo za stavu 4:1. Ve 49. minutě dokázal ještě snížit Jonáš Jungwirth, další dva góly Poruby však už jen upravili skóre na konečných 6:2.

HC Dukla Jihlava - HC RT TORAX Poruba 2011 2:6 (0:0, 1:4, 1:2)

Branky a nahrávky: 21. T. Havránek, 49. Jungwirth (Menšík, Chvátal) – 26. Christov (Tvrdoň, Doudera), 36. A. Sedlák (Tvrdoň), 36. Razgals (Šoustal, Honejsek), 38. Christov (Střondala, Tvrdoň), 52. Střondala (Lemcke), 56. Střondala (Klimíček, Šoustal)

Rozhodčí: Zubzanda, Hucl – Belko, Malý

Diváci: 791

HC Dukla Jihlava: Maláč - Dundáček, Koštoval, Bilčík, Strejček, Chvátal, Ozols – Čachotský (C), Menšík, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Jungwirth – Báťa, Štefančík, Jelínek – Kočí, Pořízek, V. Brož.

HC RT TORAX Poruba 2011:  Dolejš – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Lemcke, Gutwald, Voráček, J. Stehlík – Tvrdoň, Střondala (A), Christov – Šoustal, Honejsek, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Berisha – Klímek, Krenželok (C), P. Mrázek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, HC RT Torax Poruba, Tomáš Havránek, Jonáš Jungwirth, hokej, první liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nelehký zápas s osmi góly. Dukla nad lídrem z Poruby vedla, nakonec ale nemá ani bod | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.