Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Pravidelné střídání výher a proher nekončí. Dukla podlehla Zlínu 2:4 a je devátá

Dukla v poslední době pravidelně střídá výhry a prohry a z tohoto trendu neustoupila ani ve 26. kole, které odehrála ve středu ve Zlíně. Po domácí výhře se Sokolovem přišla na Moravě prohra 4:2, po které jihlavský tým klesl na devátou příčku tabulky.

V první třetině branka nepadla, přestože si Zlín udržoval aktivitu, produktivní ale nebyl. Ve druhé dvacetiminutovce už svoje příznivce potěšil i gólově. Ve 28. se s pomocí tyčky prosadil Čáp, o chvilku později ho napodobil Süss, který mocně napřáhl z kruhu během přesilovky.

Na začátku třetí třetiny sice snížil Havránek po pěkné přesilovkové kombinaci, ale k vyrovnání se již Jihlava nedostala, naopak ještě dvakrát inkasovala. V 54. minutě uklidnil domácí Lang a definitivu vítězství domácím zajistil do prázdné branky Paukku. V poslední minutě mírnil jihlavskou porážku na konečných 2:4 Cachnín.

Berani Zlín - HC Dukla Jihlava 4:2 (0:0, 2:0, 2:2)

Branky a nahrávky: 28. Čáp (Novák, Salonen), 34. Süss (Salonen, Lang), 54. Lang (Suhrada, Novák), 56. Paukku – 44. Havránek (Štefančík, Dundáček), 60. Cachnín (Dundáček, Havránek). 

Rozhodčí: Kubičík, Šico – Vašíček, Veselý. Diváci: 1 625.

Zlín: Huf – Zbořil, Salonen, Hrbas (A), Husa, Novotný, Čáp, Suhrada – Novák, Süss, Paukku – Šlahař, Kindl, Pospíšil – Lang, Werbik, Salmio – Köhler (C), Gago, Sedláček (A).

Jihlava: Beran – Bilčík, Strejček, Dundáček, Kolář (A), Ozols, Dvořák, Chvátal – Čachotský (C), Bartoš, Cachnín – Harkabus (A), Havránek, Jelínek – Štefančík, Kuprijanov, Burkov – Krajč, Pořízek, Brož

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Zlín, lední hokej, Chance liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pravidelné střídání výher a proher nekončí. Dukla podlehla Zlínu 2:4 a je devátá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.