Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Po měsíci domácí výhra. Dukla udolala Sokolov 4:1, v tabulce je sedmá

Dukle se doma na pelhřimovském ledě moc nedaří, utkání 25. kola Chance ligy však proti Sokolovu zvládla velice solidně. Proti Západočechům od začátku vedla a i když soupeř dotíral, nakonec vedení a tříbodový zisk uhájila až do konce. Jihlava se tak v tabulce sedmá.

Dukla vstoupila do utkání dobře a její aktivita byla odměněna ve 13. minutě, kdy z pravého kruhu střílel přesně Pořízek, který dostal domácí do vedení. To Jihlava zvýraznila krátce po změně stran, ve 23. minutě zavezl puk do pásma Menšík, přenechal ho Stefančíkovi, který rozvlnil sokolovksou síť podruhé. 

Hosté ale rychle snížili, ve 26. minutě se puk odrazil k Osmíkovi, ktermu stačilo trefit odkrytou jihlavskou svatyni. Sokolov si i nadále vytvářel šance, produktivní ale nebyl. Červenožlutí se vzchopili v poslední periodě, v 50. minutě svoji střelu pod břevno namířil Dundáček a konečnou podobu skóre pak dal do prázdné branky Harkabus.

HC Dukla Jihlava - HC Baník Sokolov 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 13. Pořízek (Štefančík), 23. Štefančík (Menšík, Pořízek), 50. Dundáček (Havránek, Jelínek), 60. Harkabus – 26. Osmík (Kverka). 

Rozhodčí: Zavřel, Bejček – Maštalíř, Roischel. Diváci: 303.

Jihlava: Beran – Bilčík, Kočí, Dundáček, Kolář (A), Ozols, Dvořák, Vala – Čachotský (C), Bartoš, Cachnín – Harkabus (A), Havránek, Jelínek – Štefančík, Menšík, Pořízek – Krajč, Handl, Brož.

Sokolov: Hamalčík – M. Rohan (A), Tureček, Mlčák, Weinhold, Benda, Klejna, Bulka – Osmík, Kverka (A), Kružík – Křemen, Vrdlovec, Csamango – Adamec, T. Rohan (C), Novotný – Rulík, Adámek, Šlechta

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Sokolov, první liga, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po měsíci domácí výhra. Dukla udolala Sokolov 4:1, v tabulce je sedmá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.