Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dukla podruhé za sebou vyhrála v prodloužení, Kolín porazila 3:2 a je pátá

Dukla podruhé za sebou bere dva body za výhru v prodloužení. Po sobotním v ve Frýdku-Místku dokázala v nastaveném čase uspět i ve středu proti Kolínu, který nakonec předčila 3:2. Ve vyrovnané tabulce patří Jihlavě páté místo.

Červenožlutým vyšel vstup do zápasu náramně, hned ve 3 minutě šli do vedení dorážkou Pořízka. I začátek druhé části Dukle vyšel, z mezikruží přesně vypálil Krajč, pro kterého to byl první gól v jihlavském dresu. Zanedlouho poté Kolín snížil v přesilovce zásluhou Kollmanna a v závěru druhé periody dokonce vyrovnal dorážkou Langa. Třetí třetina nerozhodla, podruhé za sebou tak Dukla musela do prodloužení. V čase 63:03 rozhodl zápas Cachnín po krásné souhře s Menšíkem.

HC Dukla Jihlava - SC Marimex Kolín 3:2 po prodl. (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0) 

Branky a nahrávky: 3. Pořízek (Cachnín, Čachotský), 26. Krajč (Menšík), 64. Cachnín (Menšík) - 34. Kolmann (Morong, Skořepa), 39. Lang (Moravec). 

Rozhodčí: Kosnar, Květoň - Štofa, Zídek. Diváci: 627.

Jihlava: Beran – Strejček, Bilčík, Ozols, Dundáček, Kachyňa, Kolář, Kočí – Cachnín, Pořízek, Čachotský (C) – Šik, Štefančík, Havránek – Krajč, Menšík, Jelínek – Brož, Handl, Berger.

Kolín: Soukup – Kolmann (A), Pinkas, Němec, Hampl, Gaspar, Piegl, J. Šedivý – Vrhel, Koukal (C), Chalupa – Pajer, Skořepa (A), Dlouhý – Ouřada, Moravec, Lang – D. Šedivý, Morong, Síla

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kolín, první liga, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla podruhé za sebou vyhrála v prodloužení, Kolín porazila 3:2 a je pátá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.